Julbord i Stockholm

Vill du boka julbord i Stockholm? Då har du hittat rätt! Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord och vi samlar de bästa restaurangerna som serverar julbord och som du kan boka till ert företags julfest. Vår tjänst gör det lätt för dig att hitta bland över 200 stycken olika restauranger och festlokaler och vi fyller kontinuerligt på med nya julbord i Stockholm.

Vad finns det för olika julbord?

Stockholm har som huvudstad såklart ett gediget utbud av julbord, vanligtvis förknippar man ju det med svenska traditionella julbord men det finns även annorlunda julbord som italienskt, spanskt eller varför inte asiatiska julbord. Vill man kombinera julbordet med övernattning eller konferens finns en uppsjö med sådana alternativ också och här kan vi med vår långa erfarenhet i branschen guida er rätt, helt kostnadsfritt. Är ni ett lite större företag så pratar man oftare i termen om julfest. Då brukar man kika på festlokaler där ni kan vara helt själva. Ring oss på 08-6600120 så tipsar vi om de bästa festlokalerna för er julfest.

Om restaurangerna

Vi samarbetar med över 200 stycken av dem bästa julborden i Stockholm. För att göra det ännu lättare att jämföra har vi skrivit ut prisuppgifter på alla julbord.  Är det någon restaurang som inte håller måttet efter våra kundutvärderingar som vi gör efter varje säsong, plockar vi bort den från vårt utbud kommande säsong. Ni kan när som helst tipsa oss om ni tycker att någon restaurang saknas i vårt utbud eller om ni varit med om något bra eller dåligt. Skicka bara ett mail då till oss. Kontakta oss på 08-660 01 20 eller info(at)julbordsmaklarna.se för att boka årets julbord.

Läs mer...
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt - Julbordsmäklarna
Jämför priser, restauranger och julbord med ett klick.
Störst utbud
Störst utbud - Julbordsmäklarna
Stockholms 300 bästa julbord på ett och samma ställe.
Bäst pris
Bäst pris - Julbordsmäklarna
Alltid samma pris som hos restaurangen eller lägre.
Julbordsexpertis
Julbordsexpertis - Julbordsmäklarna
Våra medarbetare har bäst koll på julbord i Sverige!