Skicka ett meddelande!
Telefon: 08-660 01 20
Skicka ett meddelande! | Telefon: 08-660 01 20

Om oss

Välkommen!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Under föregående år bokade medarbetarna på Julbordsmäklarna totalt julbord till 25 000 personer, varav ca: 600 stycken enskilda företag. Vi är i dagsläget verksamma i Stockholms län och samarbetar med drygt 200 stycken restauranger som anses leverera de bästa julborden i Stockholm. Vi har även ett ramavtal med Stockholms läns sjukvårdsområde som omfattas av 11 000 medarbetare.

Julbordsmäklarnas affärsidé

Julbordsmäklarnas affärsidé är att kostnadsfritt förmedla restaurangers julbord på ett snabbt och överskådligt sätt till framförallt företag och offentlig sektor i Stockholms län. Via vår hemsida kan du på ett enkelt sätt navigera dig fram genom att söka fram restauranger som matchar dina behov, utifrån krav på pris, läge, antal platser och typ av julbord. Vår marginal får vi genom att erhålla provision från restaurangen. Våra medarbetare på Julbordsmäklarna hjälper även till med guidning och projektledning helt gratis fram till er julfest, då vi lägger stor vikt vid att skapa en långsiktig relation med alla våra kunder.

Visionen

Visionen med Julbordsmäklarna är att vara det självklara valet för alla som vill boka sitt julbord snabbt och enkelt i Sveriges största städer.

Vårt miljöansvar

Vi är sedan 2014 miljöcerfierade enligt svensk miljöbas. Detta innebär att vi arbetar utifrån en standard som innehåller krav för en hållbar utveckling och minskad miljöbelastning. Vad vi konkret gör i vårt dagliga arbete för att minska miljöbelastningen skriver vi om i vår julbordsblogg.