9 oktober, 2018

Är du sugen på julbord på Göteborgs populäraste gata? Nog för att det är mysigt att känna in julen på landsbygden, men en jul på Avenyn är inte helt fel det heller. Här har vi samlat de bästa Julborden du kan hitta på ett och samma ställe.

Vill du kika hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julbord i Göteborg.

Trädgår’n bjuder på Göteborgs galnaste och ösigaste helkväll. Här avnjuter ni ett klassiskt julbord innan Björn Kjellman, Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars står för en svängig, skrattande och sjungande helkväll. Kvällen avslutas sedan på ett av Göteborgs hetaste dansgolv. Allt detta för mellan 726-1210 kr per person.

Välkommen in till en av Avenyns franska pärlor, Le Pain Francais. Här kliver du in i en miljö helt utöver det vanliga där de tre våningarna fullkomligt andas Frankrike. Nyligen utsågs bistron dessutom till en av världens bäst designade restauranger. Här dukas det upp ett klassiskt julbord med en fransk tvist för 598 kr.

Tvåkanten är en mysig bar och restaurang på Avenyn med fantastisk atmosfär, varma färger och glad och trevlig personal. På tvåkanten kan du avnjuta ett traditionellt julbord både under lunch och middagstid för 495-695 kr beroende på sittning.

Restaurang Kometen är känd för sin högklassiga husmanskost och sin anrika miljö. Här har det passerat både författare, konstnärer och musiker som under årens gång satt sin prägel på restaurangen. I oktober 2017 tog Göteborgsprofilerna Per Ove Lundgren och Mats Sjölander över Restaurang Kometen efter tidigare ägare Leif Mannerström. Under julen dukas det upp ett väl komponerat julbord med klassiska smaker för 595 kr på kvällssittningen.

Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Håller du med oss?


Julbordsmäklarna utökar utbudet och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.