6 december, 2018

För er som är bosatta i Norrtälje och inte har lust att åka in till Stockholm för att äta ert julbord så finns det alternativ för er också. Vi har valt att nämna dem som vi tycker är värda ett besök.

Åtellet som ligger centralt beläget i Norrtälje serverar ett traditionellt julbord med alla svenska klassiker såsom köttbullar, prinskorv, sill, dopp i grytan samt massor med skinka. Man får se till att spara sig lite till dessertbordet där man hittar allt ifrån ris a la malta till fruktsallad. Julbordet på Åtellet kostar 445-495 kr beroende på sittningstid.

Kärleksudden i Norrtälje blir ni serverade ett magnifikt julbord samtidigt som ni njuter en maisk julshow med sång, dans och humor. Julbord och show på Kärleksudden kostar 595 kr per person.

Restaurang Bergstugan är en trevlig restaurang i Norrtälje där de välkomnar dig att äta deras julbord för det förmånliga priset 445 kr per person inklusive glögg, desssertbord och kaffe. Här kan du förvänta dig en klassisk uppdukad julbuffé med allt du behöver för att känna dig nöjd.

Sundsta säteri lovar de dig ett smakfullt julbord tillagat med omtanke och kärlek. Här dukar de upp ett julbord med utvalda klassiker, vilt och skogens råvaror mitt i Roslagens vackra vinterlandskap. Efter julbordet får man inte missa det fantastiska choklad och godisbordet. Julbordet kostar 325-525 kr per person beroende på om ni väljer lunch- eller kvällssittning.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.