21 november, 2018

För er som är bosatta i Södertälje och inte har lust att åka in till Stockholm för att äta ert julbord så finns det självklart alternativ för er också. Vi har valt att nämna de restauranger som vi tycker serverar bäst julbord i Södertälje! 

Glashyttans värdshus är listad som den bästa restaurangen i Södertälje och nu serverar dem även julbord. Restaurangen är placerad vid infarten till Södertälje kanal och har en enastående utsikt över vattnet. Här dukar de upp alla svenska klassiker som kompletteras med lite nyheter. Julbordet här kostar 595 kr alla dagar förutom söndagar då du istället betalar 535 kr.

Wendelahus restaurang serverar de ett klassiskt julbord med smak av Södermanland. Här fokuserar de på hemlagad och närproducerad mat och brödet som serveras kommer från deras egna bageri. Restaurangens atmosfär är varm och rogivande med en härlig utsikt över vattnet. För vegetarianer finns det även en egen hörna där även de kan få njuta fullt ut av julbordet. Julbordet kostar 398 kr men du kan även välja att äta en jultallrik på lunchsittningen.

Vidbynäs Gård som är beläget i Nykvarn julpyntar sina salonger och bjuder på ett traditionellt julbord lagom första advent. Här kan ni förvänta er klassiska svenska rätter som är tillagade på närproduceerade och ekologiska varor. Julbordet på Vidbynäs gård kostar 595 kr.

På Vidbynäs kök och bar står havets läckerheter i fokus. Tillsammans med det traditionella julbordet så dukas en  dignande skaldjursbuffé upp där du får frossa i hummer, ostron och många andra av havets läckerheter. Vidbynäs lovar att bjuda på riktig julstämning och den rätta atmosfären. Här kostar julbordet mellan 595-695 kr beroende på sittningstid.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 25 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.