13 september, 2018

På Djurgården finns ett stort utbud av julbord av hög kvalitet. Många av dessa restauranger erbjuder dig en unik upplevelse som du sent kommer att glömma.

Här finns det valmöjligheter då de flesta har traditionell julmat men det finns även dem som har inslag av lite andra teman som kan vara spännande att prova.

Vill ni se hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julfest i Stockholm.

Villa Godthem har de valt att dela upp all mat i mindre delar – som massor av mini-delikatesser. På så sätt har man nu möjlighet att prova allt på julbordet samt att du slipper få en röra på din tallrik. En sak man inte ska missa på Villa Godthems hemlagade julbord är deras berömda inläggningar av sill och strömming som får en extra twist. Julbordet kostar mellan 445-845 kr beroende på vilken sittning man är intresserad av.

Djurgårdsbrunn ligger endast en kort promenad från storstadens puls och erbjuder en lugn och trivsam miljö. Här dukar de upp ett klassiskt julbord med mycket valmöjligheter. Blir det för jobbigt att bestämma var man ska börja kan man alltid ta hjälp av restaurangens egna rekommendationer om hur man bäst njuter av julbordet, i detta fall i nio olika omgångar. Om det är en kall kväll finns det både varm glögg och en hemtrevligt sprakande brasa att värma sig med. Här kostar julbordet 595-795 kr beroende på vad du vill ha för sittning.

Skansens Solliden erbjuder ett julbord i genuin svensk miljö. Här dukar de upp sitt fantastiska julbord i traditionell anda. Skansen erbjuder en hel drös med fantastiska festlokaler för större grupper.

Restaurang Hasselbacken dukar upp en ett generöst traditionellt julbord med några extra överraskningar för 675 kr per person. När ni anländer kan ni njuta av lite värmande glögg innan ni sätter er till bords och tar er an den härliga buffén.

Tyrol som är en av Stockholms mest anrika restauranger bjuder på något som kallas ”Tyrols vilda julbord”. Detta är ett av Sveriges största julbord som är fullt med delikatesser där de blandar vilda läckerheter med klassisk julmat. Buffébordet sträcker sig till 35 meter så det är få som går härifrån hungriga. På Tyrol hittar du ett julbord utöver det vanliga som kostar 595-795 kr!

Oaxen tillagar sitt klassiska julbord av nordiska råvaror från små producenter och allt görs från grunden, för hand av de mest utmärkta råvarorna. Här får du chansen att avnjuta julfavoriter som rökt sill, leverkorv, ingefärskryddad fläsksida och saffranskokta päron i en otroligt charmig miljö. På Oaxen kostar julborden mellan 675-875 kr per person.

Junibacken är Stockholms 5:e mest besökta upplevelseattraktion, men utöver detta är det även en uppskattad festvåning och restaurang. I denna festvåning serveras ett svenskt traditionellt julbord i en sagolik miljö. Kvällen börjar även med värmande glögg på sagotorget där man ofta kan återuppliva gamla barndomsminnen. Julbordet på Junibacken kostar 666-722 kr och passar för större grupper från 50 personer.

Vackert beläget på Djurgården hittar du Wärdshuset Ulla Windbladh. Ta ett djupt andetag för här är den traditionella buffén så inbjudande så att du kommer att vilja smaka på allt. Här skäms man inte över det förflutna och något man inte får missa är framförallt den gräddiga roslagslådan samt det underbara efterrättsbordet. Julbordet på Ulla Winbladh kostar 535-855 kr beroende på dag och sittningstid.

Här hittar du samtliga julbord på Djurgården som vi samarbetar med!

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.