21 september, 2018

Vilket är egentligen Stockholms billigaste julbord?

Detta beror helt på om du vill ha förslag på billiga julbord som serveras på restaurang eller om du vill ha catering till kontoret. Generellt sett är catering det billigaste alternativet, men i vissa fall kan det vara mer prisvärt att gå ut och äta julbord på restaurang istället, då det alltid tillkommer en fraktkostnad för catering.

Är man intresserad av att äta sitt julbord på restaurang med en liten budget kan det vara smart att satsa på en lunchsittning då det ofta är ett billigare alternativ än middagssittningen alternativt en vardag tidigt i veckan eftersom vissa restauranger då väljer att sänka sina priser. I denna artikel har vi valt att både ta upp de absolut billigaste julborden samt de mest prisvärda alternativen där vi tycker att du får mycket för pengarna.

Vill du kika hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julbord i Stockholm.

Blekholmen hittar du mitt i centrala Stockholm, endast några hundra meter från Stockholm Centralstation. Här dukar de upp ett traditionellt julbord där du hittar alla svenska klassiker. Lunchsittningen kostar 409 kr och då ingår även kaffe och måltidsdryck. Vi tycker att julbordet på Blekholmen är ett mycket prisvärt alternativ där du får mycket för pengarna.

Missa inte att kika på Rosendals Wärdshus om ni är ute efter ett prisvärt alternativ. Mysig omgivning och ett hemlagat klassiskt julbord med inslag av vilt utlovas till priset av 395 kr på lunchsittningen. Eftermiddags- och kvällssittning kostar mellan 395 kr – 545 kr på vardagar.

Movitz är ett oerhört prisvärt alternativ där du får ett traditionellt julbord med ett bra vegetariskt utbud för 450 kr söndag till onsdag oavsett sittningstid och även eftermiddagssittning torsdag-fredag. Movitz i Gamla stan är en klassisk krog med den genuina Gamla Stan-atmosfären.

Eckerölinjen serverar under december ett traditionellt julbord med alla svenska och åländska delikatesser. Här kan du boka både eftermiddag- och kvällssittning, eftersom du kan boka en kvällssittning för 330 kr är detta ett av de absolut billigaste julborden i Stockholm. Här får du även chansen att ta del av den vackra vinterskärgården som sakta glider förbi utanför fönstren.

Elwing & Co. catering är ett familjeföretag som präglas av stabilitet och förtroende. Maten lagas alltid med kärlek och respekt för råvaror. Ekologiska alternativ tillhandahålls för en hållbar framtid. Elwing erbjuder möjligheten att ni kan välja helt själva hur omfattande ert julbord ska vara med priser från 241 kr och uppåt beroende på hur många rätter ni vill kunna välja på. Det tillkommer sedan en fraktkostnad som varierar.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.