8 november, 2018

Botkyrka kommun som är beläget mellan Södertälje och Stockholm erbjuder många skogsområden, berg, sjöar och öppna odlingslandskap från Mälarstranden i norr till Skanssundet och Östersjön i söder. I Botkyrka satsas det mycket på vinteraktiviteter som ni även med fördel kan kombinera med ett julbordsbesök på någon av Botkyrkas restauranger.

Lida Värdshus är beläget i Tullinge med en vacker natur och omgivning långt ifrån stadens liv. Lida värdshus dukar upp ett traditionellt svenskt julbord för 450-595 kr per person beroende på om ni önskar lunch eller kvällssittning. Lida Värdshus erbjuder även julbordscatering för er som önskar att äta ert julbord på kontoret eller i en festlokal.

Wärdshuset LM är beläget inne i Hågelbyparken som är en folkpark öppen för alla. Här finns många olika aktiviteter man kan utföra året runt. Wärdshuset LM erbjuder för andra året i rad ett traditionellt julbord från 490-655 kr per person. Wärdshuset LM lovar en julstämning utöver det vanliga då julmaten serveras i en vacker uppdukad matsal med levande ljus.

Wild West Steakhouse är ett koncept som kombinerar dans och shower med mat i genuin vilda västern miljö! Här serveras ett julbord för med mat för alla smaker då det serveras över 100 olika produkter, julbordet kostar 495 kr per person. Låt er välkomnas med glögg och pepparkakor för att sedan avnjuta middagen, som består utav en härlig blandning av sill, skinka, krokodil, Baby Back Ribs, pytonorm och mycket mer…

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.