6 december, 2016

Danderyd är en av Stockholms populäraste förorter där du finner Sveriges äldsta villastad med rötter från 1800-talet. Danderyds kommun är särskilt omtyckt för sina äldre byggnader, vackra omgivningar samt alla trevliga grönområden. Här finner ni många trevliga restauranger som erbjuder julbord under vintern, nedan har vi listat de vi rekommenderar er att besöka.

Önskar ni ett riktigt hemlagat julbord är Östergårds varmt att rekommendera för 595 kr per person. Deras duktiga kockar tillagar 100 spännande smaker på jul- och dessertbordet, de utgår från svenska traditionella smaker men kombinerar gärna dessa med moderna kryddningar. Kombinera gärna ert julbord på Östergårds med curling i hallen som endast ligger ett stenkast bort, läs gärna mer om curling och julbord på Östergårds.

Cedergrenska Tornet bjuder på ett exklusivt julbord i en varm och inbjudande miljö för 595-795 kr per person beroende på vilken sittning ni väljer. Ni välkomnas med ett glas glögg i lobbyn innan ni går vidare upp till Riddarsalen för att sätta er till bords. När det är dags att avnjuta ert julbord finns det över hundra olika rätter och ett stort utbud av olika sillar att välja mellan. Kvällen avslutas därefter med ett dignande dessertbord.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 25 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.