17 april, 2015

Dirty Christmas som hade sin succédebut förra året, kommer att ha ett kärt återseende med Colosseum vid jul. I år utökar Dirty Christmas till fyra fredagar så att fler har chansen att få uppleva detta. Datumen som man ska ha i åtanke är 28:e November, 4, 11 samt 18:e December.

Dirty Christmas kommer utan tvekan att ta årets julfest till en helt ny nivå. Våga erbjuda dina medarbetare en kväll utöver det vanliga där ni kommer att bjudas på en annorlunda julmiddag med underhållning och efterfest under ett och samma tak.

Festatmosfären kommer vara påtaglig redan från början av kvällen med fokus på annorlunda underhållning med allt ifrån saxofonister, artistiska dansare till vokalister. Stämningen kommer progressivt att trappas upp under kvällen när middagen sakta övergår till fest.

Ni har självklart möjlighet att stanna kvar efter showen fram till stängning. Vi lovar dig en upplevelse utöver det vanliga!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.