23 oktober, 2018

Få platser i Sverige har en sådan spännande och lång historia som Ekerö. Ekerö är en grön oas, som ligger på ett antal öar i Mälaren. Här kan de med stolthet erbjuda ett rikt utbud med sevärdheter och aktiviteter, bland annat deras två värdsarv – Birka med Hovgården och Drottningholmsområdet. Flera restauranger på Ekerö erbjuder julbord i december, vi har listat de som vi tycker är väl värda ett besök.

Ekebyhovs slott är en herrgårdsbyggnad i trä med anor från 1670-talet. Det ligger centralt på Ekerö, inte långt från Ekerö centrum. Här serveras ett härligt traditionellt julbord med mat av högsta kvalité i slottets fina lokaler för 495-595 kr per person beroende på om ni väljer lunch- eller kvällssittning. De lägger särskilt fokus vid grönt och dukar upp flera färgsprakande grönsaksrätter på julbordet. Ekebyhovs Slott är en KRAV-certifierad restaurang.

Svartsjö slott är ett slott från 1700-talet beläget på natursköna Färingsö. I den stämningsfulla miljön på Svartsjö slott serveras ett svenskt traditionellt julbord för 495 kr per person. Oavsett storlek på ert sällskap så får ni alltid en egen salong och är ni ett större sällskap på 70 personer får ni dessutom hela slottet för er själva. I denna unika miljö drivs ett modernt kontorshotell med högsta servicegrad.

Skytteholm dukar upp ett traditionellt hemlagat julbord för 650 kr per person. Kvällen börjar framför den sprakande brasan när personalen serveras ett glas glögg innan det är dags att avnjuta den hemlagade julbordet i deras vackra herrgårdsmatsal.

Fira in julen på Sånga-Säby strax intill Mälaren i Stockholm. På julbordet hittar du traditionella och hemlagade rätter som är tillagade av svenska och närproducerade råvaror. Självklart rundas kvällen av med julgodis, frukt och kaffe. Julbordet på Sånga-Säby kostar 598 kr per person och serveras torsdag-lördag.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.