21 december, 2016

Vi vill tacka alla medarbetare på Julbordsmäklarna och alla våra härliga kunder och samarbetspartners för ett lyckat 2016!

Nu börjar även denna fullspäckade julbordsperiod lida mot sitt slut. Vi är oerhört nöjda med hösten och vintern som varit då vi genomfört en hel drös med lyckade julbord och julfester med både återkommande och nya kunder.

Våren gick åt att utöka vårt utbud genom att skaffa fler samarbetspartners som enligt oss erbjuder kvalitativa julbord både innanför och utanför tullarna. Vi har främst satsat mer på kommunerna runt om i Stockholm då detta blir mer eftertraktat och vi vill självklart kunna erbjuda julbord även utanför stan för de som föredrar det.

Vi fick även chansen att lansera en helt ny hemsida strax efter sommarsemestern. Självklart var det härligt och upplyftande med en ny design, men den nya urvalsfunktionen är den största skillnaden som hjälper våra kunder att snabbt hitta det julbord de söker. Den nya funktionen gör så att ni nu enkelt kan navigera er fram till vilket julbord som passar er bäst utifrån krav på pris, läge, antal och typ av julbord.

Vi tänker nu ge er ett par veckors andrum innan det är dags att boka in nästa års julbord i tid, för någonting som vi lagt märke till i år är att julborden bokas tidigare och populära datum bokas upp snabbt. Vi rekommenderar er därför att vara ute i god tid så ni får chansen att äta det julbord ni är ute efter, speciellt om ni är ett större företag!

Framtiden ser ljus ut för Julbordsmäklarna och vi ser fram emot ett minst lika framgångsrikt och spännande 2017 tillsammans med er!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.