8 oktober, 2018

Vill du åt det bästa och enbart det bästa oavsett kategori, då har du kommit rätt. Vi har listat de julbord i Göteborg som vi tycker levererar bäst både när det kommer till mat, smak och stämning. Allt för att du ska få en så bra helhetsupplevelse som möjligt!

Hos oss på Julbordsmäklarna bokar du snabbt och enkelt de bästa restaurangerna som serverar julbord i Göteborg. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Sjömagasinet kan du njuta av ett traditionellt julbord med extra fokus på havets alla läckerheter. Lanternor, röda knutar och eld i den öppna spisen. I en vacker miljö precis intill havet ligger denna fantastiska restaurang med träbjälkar som sträcker sig från golv till tak. Sjömagasinet bjuder in till ett julbord med riktigt julkänsla och högklassig mat från både land och hav för 725-965 kr per person.

Privata rum är en förlängning och komplement till Thörnströms kök. Här dukas det upp ett traditionellt julbord med det bästa som går att uppbringa. I en härlig och familjär atmosfär med en service som är utöver det vanliga kan du i lugn och ro njuta av årets kanske bästa julbord. Privata Rum har enbart 60 stolar så här behöver du inte oroa dig över någon stimmig och hetsig miljö. Julbordet kostar mellan 495-795 kr.

Långedrags Värdshus som är beläget ungefär 15 minuter från centrala Göteborg dukar upp ett skaldjursinspirerat klassiskt julbord fullt med julens läckerheter. Havsutsikten från restaurangen är oslagbar och får en helt unik karaktär på vintern! Julbordet kostar 625-745 kr per person.

The Green Room på Liseberg har kommit att bli ett av Göteborgs mest eftertraktade julbord. Med sin helt vegetariska meny är det helt rätt i tiden. En färgglad buffé som är oerhört uppskattad av både vegetarianer som icke-vegetarianer med många veganska alternativ. Ett fräscht substitut till julens annars klassiska julbord och dessutom otroligt prisvärt. För 210 kr får du ta del denna helvegetariska julinspirerade buffén.

Vill du passa på att komma bort från stan och stöket och äta julbord i en vacker och lantlig miljö? Då ska du åka ut till Nääs Fabriker. Här serveras ett klassiskt julbord med modern touch, med bra vegetariska alternativ för 375-675 kr. Maten är gjord på lokala råvaror och förutom en magisk matupplevelse i en historisk miljö så kan du passa på att inhandla några julklappar i de fina butikerna intill. Nääs är en unik blandning av natur och kultur, här kan du bo över eller enbart välja att spendera en lunch, middag eller heldag.

Hällsnäs dukar upp ett hemlagat klassiskt julbord i en mysig miljö invid vattnet. Den klassiska herrgårdsbyggnaden är belägen 15 minuter från centrala Göteborg och Landvetter flygplats. Här kostar julbordet 635 kr. 

Restaurang Hamnkrogen på Liseberg dukar upp till ett traditionellt julbord med västkustsinspirerande delikatesser för 675 kr på kvällen. Det är inte för intet som det är ett av Göteborgs mest lockande julbord. Fantastisk mat, härlig stämning och med Nordens största nöjespark som aptitretare. Hamnkrogen bjuder på det allra bästa Göteborg har att erbjuda.

Kika även in hela vårt utbud: Julbord i Göteborg.

Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Håller du med oss?


Julbordsmäklarna utökar utbudet och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.