10 oktober, 2018

Trött på den klassiska julbordssittningen? Då har du kommit helt rätt! Vi har listat de absolut bästa julshowerna i Göteborg som kommer vilja få dig att dansa på borden tills fötterna värker. Det är mycket vanligt att man kan stanna kvar på stället när showen är avslutad.

Vill du söka vidare själv? Hos oss på Julbordsmäklarna bokar du snabbt och enkelt de bästa restaurangerna som serverar julbord i Göteborg. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Gothenburg filmstudios arrangerar julshow för tredje året i rad. Det världsturnerande showbandet ARRIVAL FROM SWEDEN kommer bjuda på en show som garanterat lyfter taket. Dansa med till tonerna av ABBA’s största hits och upplev en oförglömlig ABBA-afton. Du kommer dessutom få en riktig matupplevelse då stjärnkrögaren Mats Nordström bjuder på  traditionella smaker från svenska gårdar och leverantörer tillsammans med sina personliga favoriter.

The Concept bjuder på en julinspirerad meny komponerad av deras prisbelönte kock Jesper Bogren & hans team. Middagen kombineras med med både DJ:s, cirkusartister & stjärnor och övergår till en intensiv helhetsupplevelse från golv till tak. Välkommen till en Dinnerclub där allting kan hända. Helhetsupplevelsen The Concept kostar från 895 kr.

På Trädgår’n tar de hjälp av tomtefar Björn Kjellman och hans nissar Andreas Johnson, Velvet, Jennifer Brown och Black Ingvars för att ge er en svängig, skrattande och sjungande helkväll. Här börjar kvällen vid den dignande julbordsbuffén innan det är dags för show. Här utlovas en show ni sent ska glömma med musiken vi alla känner igen!

Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Håller du med oss?


Julbordsmäklarna utökar utbudet och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.