8 mars, 2019

Då den vegetariska trenden fortsätter att stiga så är det självklart viktigt att de restauranger som serverar julbord också börjar fundera på om deras utbud faktiskt passar alla.

Även de personer som inte är vegetarianer börjar mer och mer föredra att kombinera de klassiska rätterna med fräscha och moderna grönsaker och sallader. Nedan har vi listat de restauranger som vi tycker erbjuder de bästa vegetariska utbudet på julborden i Göteborg.

Vill nu se hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfunktion där du kan se alla restauranger som serverar julbord i Göteborg.

The Green Room är Lisebergs helt vegetariska restaurang som under julen erbjuder en prisvärd vegetarisk buffé. Här dukas det upp mängder med både varma och kalla vegetariska rätter som ni avnjuter i den avslappnade miljön.

Blackbird – Vegankök och Bar i Göteborg är en helt vegansk restauranger där det självklart inte finns några animaliska produkter, varken kött, fisk, skaldjur, mjölkprodukter, ägg, honung eller animaliska tillsatser. Under december månad väljer de att lägga den vanliga menyn åt sidan för att servera ett dignande julbord! Här kommer ni få smaka på svenska klassiker, som självklart restaurangen valt att veganisera, men de lyfter även dessa rätter men härliga grönsaker som passar för säsongen. Ett litet gottebord rundar av en förhoppningsvis härlig kväll!

Carlstens fästning serverar ett klassiskt julbord med inspiration från västerhavet. De kompletterar även det klassiska julbordet med ungefär 20 härliga vegetariska rätter som alla får ta del av. De vegetariska rätterna har stor variation och serverar både varma och kalla. Unikt för denna restaurang är att gästerna serveras av fästningens fångar och karoliner soldater.

Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Håller du med oss?


Julbordsmäklarna utökar utbudet och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.