15 december, 2016

Haninge kommun är både en skärgårdskommun och en förort till Stockholm. Här finns det fantastiska möjligheter till härliga vinteraktiviteter. Vid Rudans friluftsområde finns det ett konstsnöspår och möjlighet till längdskidåkning i toppklass. Vill ni åt de bästa julborden i Haninge rekommenderar vi att ni åker en bit från centrala Haninge och tar er ut mot skärgården.

Häringe Slott är ett magiskt vinterslott som erbjuder ett dignande julbord för 595-795 kr per person med hemkokt glögg, skinkor, korvar, köttbullar, syltor och massor med godsaker. När ni har avnjutit ert julbord är det dags för gottebordet som äts en våning upp i härliga rottingmöbler. Ni har även möjlighet att kombinera ert julbord med både konferens och logi.

Missa inte Smådalarö Gårds skärgårdsbord med fisk och skaldjur i modern tappning i en underbar skärgårdsmiljö för 995 kr per person. Kvällen inleds med ett glas värmande glögg framför brasan innan det är dags att hugga in på havets läckerheter så som skaldjur på platå som ni får serverat till bords följt av en tur till sill, lax- och strömmingsbuffén där det moderna möter det traditionella. Här får du de bästa av två världar genom att mixa det traditionella julbordet med alla havets läckerheter. Självklart avslutar ni kvällen vid det härliga dessertbordet. Kombinera gärna er vistelse med konferens och logi för bästa upplevelse.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 25 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.