22 november, 2016

Huddinge som ligger 15 minuter strax söder om Stockholm är till invånarantalet den näst största kommunen i länet. Huddinge erbjuder stora möjligheter till naturupplevelser och friluftsaktiviteter. Önskar ni att äta ert julbord i Huddinge har vi listat några förslag nedan som vi tycker är väl värda ett besök.

I en enastående vacker miljö med utsikt över sjön Orlången ligger Sundby Gård. Under juletid erbjuder de ett traditionellt julbord med många svenska läckerheter för 395-645 kr beroende på vilken sittning och dag ni väljer. Bli inte förvånad om personalen börjar sjunga julsånger, de skapar en härlig julstämning. Grupper över 40 personer har även möjlighet till egen festvåning där ett eget julbord serveras.

Vid sjön trehörningen ligger Huddinges konferenspärla Balingsholm. Här börjar kvällen med ett glas värmande glögg framför brasan. Därefter går ni vidare till matsalen för att avnjuta ett traditionsenligt julbord med hemlagade delikatesser för 595 kr per person. Kvällen avslutas sedan med julgodis, kaffe och julkakor i någon av salongerna. Det finns även möjlighet att kombinera ert julbord med konferens och logi.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.