15 november, 2016

Järfälla som ligger nordväst om Stockholm är en modern kommun som har mycket att erbjuda, speciellt vacker natur och närheten till Mälaren. Här finns också ett brett utbud av fritidsaktiviteter och kulturevenemang. Under juletider dukar flera av Järfällas restauranger upp julbord som serveras i härliga miljöer.

Krägga Herrgård har en enastående utsikt över Mälaren. Avnjut ett hemlagat traditionellt julbord i herrgårdens vackra matsal för 695-795 kr per person beroende på vilken sittning ni väljer. Här bakar de sitt egna bröd i bageriet, griljerar skinkan, lägger in sill och rullar sina egna köttbullar. Kombinera gärna er vistelse med bastun som ligger alldeles intill Mälaren. I bastun finns en lucka i golvet för den som vågar hoppa rakt ner i vattnet.

Julbordet på Wärdshuset Lasse Maja väl värt ett besök. Wärdshuset är en av Sveriges äldsta krogar och har funnits sedan 1671. Här möts ni av marschaller som lyser upp torget utanför och ett glas värmande glögg serveras så fort ni kommit in. Ni avnjuter därefter ett traditionellt julbord med hög kvalitet och ekologiska råvaror från 595 kr per person. Så gott som allt är närproducerat på Lasse Majas julbord. Detta är även en festvåning som erbjuds till det större sällskapet.

Görvälns Slott ligger vackert beläget i Görvälns naturreservat med utsikt över Mälaren. Under juletid serveras en julinspirerad femrätters meny för 625 kr per person. Förrätten serveras i form av en egen julbordsbuffé på ert middagsbord, varmrätten väljer ni mellan en fisk eller kött för att till sist runda av med dessert och julgodis. Det finns även möjlighet att kombinera er middag med konferens och logi i denna fantastiska slottsmiljö.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.