12 juni, 2017

Boka Julbord i Stockholm

Vill du boka julbord i Stockholm? Då har du hittat helt rätt!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord och vi samlar de bästa restaurangerna som serverar julbord i Stockholm. Vi är i dagsläget verksamma i Stockholms län och samarbetar med drygt 200 restauranger som anses leverera de bästa julborden i Stockholm. Vi har även ett ramavtal med Stockholms läns sjukvårdsområde som omfattas av 11 000 medarbetare.

För att göra det lättare för er att jämföra de olika julborden har vi skrivit ut prisuppgifter på vår sida.  Är det någon restaurang som inte håller måttet efter våra kundutvärderingar som vi gör efter varje säsong, plockar vi bort den från vårt utbud kommande säsong. Ni kan när som helst tipsa oss om ni tycker att någon restaurang saknas i vårt utbud eller om ni varit med om något bra eller dåligt. Kontakta oss gärna på 08-660 01 20 eller info@julbordsmaklarna.se.

Olika typer av julbord

Hos oss hittar du julbord i olika prisklasser och inriktningar från restauranger i Stockholm som vi samlar på ett och samma ställe. Du kan välja mellan traditionella julbord eller prova annorlunda varianter med allt ifrån asiatiskt, libanesiskt, spanskt och grekiskt till persiskt julbord.

För det större sällskapet som vill vara för er själva under kvällen går det bra att boka en egen festlokal. Vi erbjuder en hel drös med festlokaler och med vår långa erfarenheter i branschen kan vi guida er rätt. Helt kostnadsfritt.

Vi hjälper självklart även till om ni vill kombinera julbordet med någon typ av aktivitet och övernattning. Vår mest populära aktiviteter att kombinera med julbord är spökvandring, fångarna på Kastellet, curling och isskulptering.

Den stora variationen av julbordsmöjligheter i Stockholm gör ingen besviken, möjligheterna är enorma. Vi hittar nya samarbetspartners kontinuerligt under året så håll utkik!

Gå gärna in och kika vårt enorma utbud!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.