19 oktober, 2015

Nu satsar Julbordsmäklarna ytterligare inför stundande julbordsperiod och inleder ett samarbete med Bookatable. Samarbetet gör det möjligt för sidans alla besökare att boka sitt julbord live upp till ett visst antal gäster på ett flertal restauranger.

Julbordsmäklarna har sedan starten 2009 haft en stadig tillväxt och fokus har legat på att göra det så enkelt som möjligt för sidans besökare att boka sitt julbord. Detta har gjorts genom att bland annat ha en avancerad filterfunktion, max 1h svarstid på förfrågningar samt genom att vara helt transparent med priserna på hemsidan så att kunderna sluppit utdragna offertprocesser. Nu tas nästa steg när samarbetet med Sveriges största bordsbokningssystem, Bookatable, sjösätts.

– Vi är såklart superglada och nyfikna på att se hur detta tas emot av våra besökare. Vår förhoppning är att det ska bli lättare att boka sitt julbord än vad det är i dag. Vi blir den självklara bokningssidan för dem som är ute efter ett julbord eller julfest, tack vare våra extremt snabba svarstider för större sällskap och möjliggörandet för de små bokningarna att boka in sig live på mängder av välrenommerade restauranger. Nu ser vi fram emot hösten och hoppas att vi får lite snö i december så att julkänslan verkligen infinner sig under våra arrangemang, säger Jesper Owe, Managing Partner för Julbordsmäklarna.

I och med samarbetet med Bookatable befäster Julbordsmäklarna sin position i Stockholmsregionen som en av marknadsledarna under julen¹.Dessutom lägger detta en viktig grund i att vara det självklara valet för såväl liten som stor bokning, oavsett om det rör sig om företag, offentlig sektor eller privatperson.

– Julbord är en av årets viktigaste restauranghändelser och betyder mycket för både familjer och företag. I detta samarbete delar vi på marknaden istället för att tävla mot varandra, säger Jonas Carlen, Commercial director på Bookatable.

För mer information kontakta pressansvarig:

Jesper Owe
jesper@julbordsmaklarna.se
08 660 0120
073 692 93 30

Om Julbordsmäklarna
Julbordsmäklarnas affärsidé är att kostnadsfritt förmedla restaurangers julbord på ett snabbt och överskådligt sätt till framförallt företag och offentlig sektor i Stockholms län. Via hemsidan kan du på ett enkelt sätt navigera dig fram genom att söka fram restauranger som matchar dina behov, utifrån krav på pris, läge, antal platser och typ av julbord. Under 2014 bokade vi fler än 20 000 julbord i Stockholms län.

¹ sett till antalet julbord som bokas av enskilda aktörer


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.