12 oktober, 2018

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord och därför tycker vi det är extra roligt att vi under hösten fått möjlighet att utöka vårt utbud till fler städer. Vi smygstartar alltså försiktigt försäljningen av julbord i Göteborg och Malmö redan i år.

Julbordsmäklarnas affärsidé är att kostnadsfritt förmedla restaurangers julbord på ett snabbt och överskådligt sätt till framförallt företag och offentlig sektor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Via vår hemsida kan du på ett enkelt sätt navigera dig fram genom att söka fram restauranger som matchar dina behov, utifrån krav på pris, läge, antal platser och typ av julbord. Modellen ser dock än så länge olika ut beroende på var i landet ni väljer att boka julbord.

I Stockholm hamnar din förfrågan hos någon av våra erfarna projektledare som hjälper till med guidning och projektledning helt gratis fram till er julfest.

I Malmö och Göteborg hamnar din förfrågan direkt till restaurangen via de kontaktuppgifter som visas i restaurangboxen. Restaurangen kommer sedan besvara din förfrågan, återkomma om det finns tillgängligt samt boka in ert sällskap.

Vi samarbetar med över 400 stycken av dem bästa julborden i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att göra det ännu lättare att jämföra dem har vi skrivit ut prisuppgifter på alla julbord. Ni kan när som helst tipsa oss om ni tycker att någon restaurang saknas i vårt utbud eller om ni varit med om något bra eller dåligt.

Gå gärna in och kika mer på vårt utbud för julbord i Göteborg, julbord i Malmö eller julbord i Stockholm.


Julbordsmäklarna utökar utbudet och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.