22 juni, 2015

Vi kan äntligen stolt presentera vår nya hemsida! Självklart är det härligt och upplyftande med en ny design, men vi har även förbättrat en del saker på sidan som vi tyckte behövde ett lyft.

Det vi främst har fokuserat på under arbetet med den nya sidan har varit att försöka hålla en enkel struktur där besökaren direkt får en förståelse över JulbordsMäklarnas innehåll. Vi var självklart ute efter att förenkla och underlätta sökfunktionen för våra besökare. Detta har vi gjort genom att endast använda oss av två sökfönster på startsidan för att söka rätt på de julbord i Stockholm som matchar dina behov. Ni kan sedan därefter sortera er vidare för att hitta exakt det julbord ni är ute efter.

I och med att vi har lanserat den nya hemsidan har vi även utökat vårt restaurangutbud, vilket ni kan läsa mer om här i bloggen. Vi har satsat mer på kommunerna runt om i Stockholm än tidigare då detta blir mer eftertraktat och vi vill självklart kunna erbjuda även julbord utanför stan för de som föredrar det. Vi har också utökat vårt utbud av festlokaler i Stockholm för de företag som vill ha sin egen julfest.

Ännu en nyhet som vi nu kan presentera är att vi i år har satt ett efterlängtat samarbete med Bookatable. Detta betyder att våra mindre sällskap, upp till 8 personer, kommer att kunna boka sitt julbord och även kunna se när det finns tillgängligt direkt på sidan (på de restauranger som har Bookatable idag i sin dagliga verksamhet). De mindre sällskapen kommer därför snabbt och enkelt kunna boka sitt julbord genom oss! Den har funktionaliteten kommer vi implementera först i augusti månad.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.