31 augusti, 2016

Kungsholmen är ett väldigt mysigt ställe att besöka vintertid. Här kan ni ta en promenad längst Norr mälarstrand eller Hornsbergsstrand med vattnet vid er sida. Eller varför inte besöka Rådhuset eller Stadshuset när ni ändå är på Kungsholmen. Kungsholmen erbjuder ett stort utbud av restauranger med mysig atmosfär.

Vill ni prova det italienska köket juletid är Trattorian ett utmärkt alternativ. Här får ni känslan av Toscana både i atmosfären och maten. Ni kommer att hitta mozzarella, olivolja, charkuterier, sardeller och mycket mer från det italienska köket. Trattorians julbord ligger på 645 kr och är beläget på Norrmälarstrand med utsikt över Riddarfjärden.

La Cucina ligger i anslutning till Trattorian, detta är en Chambre Séparée för er som vill sitta avskilt och detta mot en extra kostnad. Om ni är ett sällskap 30-65 personer är detta är utmärkt alternativ då vi även kan ordna med underhållning av olika slag.

Halvvägs upp till himlen hittar du Atelier 23 som är Pontus Frithiofs senaste restaurang. Restaurangen är belägen på våning 23 i DN skrapan. Här erbjuds ett julbord av hög kvalité där ni kommer att hitta klassiska sillar, lyxiga tryffelkorvar och hemkokad knäck samtidigt som ni njuter av den fantastiska utsikten. Julbordet på Atelier 23 kostar runt 795 kr per person.

Stadshuskällaren dukar upp ett julbord med väl tillagade traditionella juldelikatesser. Njut av ett härligt sillbord, hemrullande köttbullar, egen stoppad korv och avsluta med gammaldags sötsaker som klenäter och saffranspannkaka från deras konditori. Alla rätter på julbordet är hemlagade från grunden. Stadshuskällaren erbjuder både lunch och kvällssittning med priser från 495-695 kr.

Är ni ute efter att kombinera middagen med någon aktivitet är Ballbreaker Kungsholmen ett bra val. Här kan ni njuta av ett svenskt julbord för 495-595 kr beroende på vilken dag ni önskar och detta pris är utan aktivitet. Ballbreaker har ett stort utbud av aktiviteter som ni kan utföra innan middagen som får upp aptiten. Ni kan spela bowling, anordna en tre eller femkamp, köra racingsimulator alternativt att vi sätter ihop ett paket som passar just er grupp.

Julbordsmäklarnas topp 3 på Kungsholmen:

  1. Trattorian
  2. Stadhuskällaren
  3. Atelier 23

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.