Julfest i Bankettsalen på Clarion Hotel Sign

  • 200-500 gäster
  • Östra Järnvägsgatan 35, 101 26 Stockholm
  • City
  • 08-6600120

Vad som ingår

  • Alkoholfri välkomstglögg
  • Klassisk julbuffé
  • Kaffe

Tillval

  • Det finns inga tillval till denna restaurangen.

Pris

Här kan du ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Per person: 532 kr exkl. moms

Totalt: 106400 kr exkl. moms

Information om Clarion Hotel Sign – Bankettsalen

Årets bästa tid närmar sig med stormsteg, en tid för kärlek och gemenskap. Bland skandinavisk design mitt i vårt pulserande Stockholm, erbjuder vi på Clarion Hotel Sign dig och dina kollegor ett julbord ni sent kommer att glömma.

Inlagd sill, köttbullar, janssons frestelse, vörtbröd och julskinka är några av alla de många godbitar som kommer gömma sig på vår stora fylliga och till stor del ekologiska och närodlade buffé. Tillsammans har våra kockar slagit sina kloka huvud ihop och skapat enastående smaksensationer, inspirationen hämtas ända från farmors gamla klassiker till nya innovativa recept.

Utöver en kväll i goda vänners lag, med läckra smaker och läskande drycker kommer vi, personalen på Clarion Hotel Sign att se till så att er kväll blir oförglömlig. En exkulsiv privat tillställning i vår stora bankettsal där dans och andra festligheter står på menyn inför kvällen. 

Banketten med nära sju meter till tak och 600 kvadratmeter golvyta finns nästan obegränsade möjligheter. Här kan ni välja att förfoga över hela lokalen eller dela upp den i tre mindre. Här finns det plats för upp till 500 gäster.

För den som önskar något annat, så erbjuder vi även en trerätters julmeny för samma pris. Det kan då få plats upp till 500 personer. 

Priser:

532 kr exkl moms (595 kr inkl moms)

Lokalhyra tillkommer och varierar beroende på hur många ni är samt vilken dag. Hör gärna av er till oss för mer information!

Hämta PDF
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt
Jämför priser, restauranger och julbord med ett klick.
Störst utbud
Störst utbud
Stockholms 300 bästa julbord på ett och samma ställe.
Bäst pris
Bäst pris
Alltid samma pris som hos restaurangen eller lägre.
Julbordsexpertis
Julbordsexpertis
Våra medarbetare har bäst koll på julbord i Stockholm!