19 oktober, 2018

Vart hittar du Malmös bästa julbord? Om du inte är ute efter någon specifik kategori utan enbart vill äta riktigt bra mat och ha en härlig och mysig upplevelse. Då har du hittat rätt. Nedan listar vi några julbord i Malmö som vi tycker levererar bäst helhetsupplevelse.

Hos oss på Julbordsmäklarna bokar du snabbt och enkelt de bästa restaurangerna som serverar julbord i Malmö. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen.

Välkommen ner i Sankt Marcus vinkällare. Här inne är miljön och maten de två huvudattraktionerna. Ni sitter i en rustik miljö mellan tegelväggar och valv med stämningsfull musik och stearinljus. Sant Marcus dukar det upp ett välkomponerat julbord som är otroligt uppskattat av både stora och små. Ett av Malmös absolut populäraste julbord för endast 398-528 kr per person.

Till Bouchon ska du gå om du vill ha en riktigt smakupplevelse men är trött på det ordinära julbordet. På denna franska lilla pärla serveras en julmeny med några av säsongens finaste råvaror för 445 kr. Bouchon är en härlig kvarterskrog mitt i Malmö med enbart 48 platser så stämningen är mysig och familjär. Vill du har riktigt vällagad mat men skippa det traditionella julbordet så är det här helt rätt ställe för dig.

Rådhuskällaren som är en av Malmös mest anrika restauranger serverar ett klassiskt skånskt julbord med allt vad det innebär. Restaurangen i det vackra Rådhuset mitt i centrala Malmö. Här bjuds du på fantastisk service och riktigt bra mat för 425-525 kr.

Rebell är en riktig pärla som är belägen i centrala Malmö. Här serveras deras julmeny ”family style” i flera vändor direkt till bordet. Det finns även möjlighet att välja en helt vegetarisk julmeny för de som föredrar det. För 495 kr får ni välkomstglögg och pepparkakor samt 4 rundor med mat till bordet som ni delar på i sällskapet.

Årstiderna by THE SEA är en fisk och skaldjursrestaurang som med sitt läge ger en känsla av en sydeuropeisk marina. Under julen dukas det upp ett traditionellt julbord med fokus på havets delikatesser, här hittar du både hummer, räkor och annat gott.

Kika gärna in hela vårt utbud: Julbord i Malmö.

Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Håller du med oss?


Julbordsmäklarna utökar utbudet och finns nu i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.