29 april, 2015

Mister French som är belägen på Skeppsbrokajen har bestämt sig för att göra lovande förändringar i deras upplägg inför årets julbord.

Förra året kunde de ta emot ett stort antal gäster på grund av att de även dukade upp sittplatser i ett tält på uteserveringen vilket gjorde så att det kändes som två helt olika restauranger. I år har de valt att stänga tältet under julborden och endast satsa på att alla ska få uppleva den vackra 20-talsinspirerade inredningen med mässingdetaljer som restaurangen faktiskt erbjuder. Restaurangen satsar nu på att verkligen värna om de gäster som de har och förändringen kommer garanterat att höja kvaliteten på julbordsupplevelsen. Det kommer däremot att serveras glöggmingel på deras fantastiska uteservering vid kvällssittningen.

Deras oslagbara läge med utsikt över vattnet kommer att göra att ni kommer att få avnjuta detta julbord med glädje i en varm och livlig atmosfär. Vi tror verkligen att denna förändring kommer att betyda en förbättring för dig som gäst.

Julbordet kommer att serveras mellan den 24 november och 22 december. Läs gärna mer och boka årets julbord på Mr French.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.