5 oktober, 2016

Varför inte börja kvällen med en båttur från City där ni kan njuta av ett glas varm glögg på däck innan ni går i land på en av Stockholms skärgårdsnära orter där hav möter land. Här kan ni välja fritt att gå iland på någon av Nackas restauranger där de erbjuder er en oförglömlig vistelse i skärgårdsmiljö med Stockholm City nära till hands. 

Strax innan Skurusundet i en gul sekelskiftsvilla finner ni Ekensdal.  Deras klassiska julbordsbuffé som kostar 715 kr är alltid uppskattad, om ni hellre föredrar en 3 eller 5 rätters julmiddag med ett välanpassat dryckespaket finns även detta alternativ. Ekensdal erbjuder även matlagningseventet Masterchef för er som vill kombinera julbordet med en rolig aktivitet. Masterchef är en kombination av en matlagningskurs och lagtävling där utmaningen är att skapa en 4 rätters middag med inspiration av julen.

Grand hotell Saltsjöbaden kan du kombinera ditt julbord med övernattning och njuta av en oförglömlig vistelse i dess anrika miljö med havet nära till hands. Endast julbordet kostar 595-695 kr och dukas upp efter traditionell agenda med kocken Fredrik Malmstedt i spetsen, Fredrik har även ett förflutet från Svenska kocklandslaget. Grand Hotell Saltsjöbaden serveras julbordet fredagar-söndagar, övriga dagar är grupper över 40 personer välkomna.

Restaurang J är ett marint brasserie i Nacka strand med en helt fantastisk utsikt över den vackra fjärden. Restaurangen erbjuder en välkomnande och avslappnad miljö där du kan avnjuta ett passande traditionellt julbord med influenser från havet för 695 kr per person, bara ett par meter från vattenbrynet. Är du mer sugen på ett helt traditionellt julbord erbjuder J:s Tornvilla detta i en 1800-tals miljö, priset för julbordet varierar mellan 495-695 kr beroende på dag och sittning.

Piren Evenemang erbjuder tre unika, vackra och flexibla lokaler som ni kan abonnera för er julfest. Lokalerna ligger i en vacker K-märkt tegelbyggnad belägen utmed Saltsjön. Piren evenemang erbjuder ett julbord i traditionell anda med massor av härliga rätter. Priset varierar beroende på hur många ni är i sällskapet.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.