25 oktober, 2016

Det finns få platser i Stockholms län dit du kan åka för att se öppen havshorisont från fastlandet. I Nynäshamn söder om Stockholm är det enkelt att njuta av det öppna havet. Ta bilen, båten eller pendeltåget till Nynäshamn och njut av frisk havsluft och blicka ut över havshorisonten vintertid samtidigt som du njuter av ett fantastiskt julbord på någon av Nynäshamns restauranger.

Julen firas bäst på Körunda Golf och konferenshotell. I år bjuder de på ett klassiskt julbord för 495-595 kr beroende på vilken sittning ni väljer. Julbordet går i modern tappning med influenser av Italien. Till detta serveras ett dessertbord av deras egna konditor som gör hela upplevelsen ännu lite sötare. Kombinera gärna ert julbord med en minnesvärd konferens och avslappnande aktivitet som bastubad med dopp i isvak eller längdskidåkning.

Nynäsgården är som mysigast i juletider, då pyntas gården och de dukas upp ett julbord med svenska klassiker och nyheter för 495-545 kr. Varje år brukar de fundera på vilken som blir årets sill på julbordet, förra året var de sushi sill som blev populärast.

Nynäs Havsbad som är beläget precis intill vattnet bjuder på jul-gourmet för 595 kr under julen. Det är en annorlunda smakupplevelse med inspiration av det godaste ifrån julbordet. Det dukas upp en förrättsbuffé med det godaste ifrån det kalla julbordet samt härliga skaldjur. Varmrätten serveras ifrån köket där du kan välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Kvällen avvslutas med ett julinspirerat dessertbord.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.