19 oktober, 2016

I år har vi valt att gå ett steg längre genom att ta fullt ansvar för alla julbordsbokningar på Restaurang Hjerta som är belägen på Skeppsholmen i Stockholm. 

Att ha fullt ansvar för bokningen av julbord innebär att alla förfrågningar som kommer in går direkt till oss. Det är även våra kontaktuppgifter som står på Restaurang Hjertas hemsida vad gäller julbord, detta för att kunden ska komma rätt direkt och slippa bli hänvisade vidare.

Restaurang Hjerta serverar ett fantastiskt julbord där de fokuserar på det gröna genom att komplettera traditionella julrätter med mer vegetariska alternativ. Detta är helt rätt i tiden då många strävar efter att tillägga mer gröna alternativ i sin vanliga kost.

Under hösten har vi valt att spela in 3 filmer som fokuserar på viktiga faktorer på Restaurang Hjerta – Malin Söderström och det gröna tänket med det vegetariska utbudet.

På Restaurang Hjerta är det alltså stjärnkocken Malin Söderström som står för maten. Malin som var den första kvinnan i Svenska kocklandslaget har även hunnit med att skriva ett flertal kockböcker samt inspirerat tusentals tittare med sin mat i TV4:s Nyhetsmorgon.

Se gärna filmerna nedan för att få större inblick i hur Malin tänkt inför årets julbord men även hur hennes matlagningsintresse började.


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.