Välkommen till Julbordsmäklarna!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Vi samarbetar med drygt 300 stycken restauranger som anses leverera de bästa julborden i Stockholm. Vi har även ett ramavtal med Stockholms läns sjukvårdsområde som omfattas av 11 000 medarbetare. Under föregående år bokade medarbetarna på Julbordsmäklarna totalt julbord till 28 000 personer, varav ca: 880 stycken enskilda företag.

Julbordsmäklarnas affärsidé

Julbordsmäklarnas affärsidé är att kostnadsfritt förmedla restaurangers julbord på ett snabbt och överskådligt sätt till framförallt företag och offentlig sektor i Stockholms län. Via vår hemsida kan du på ett enkelt sätt navigera dig fram genom att söka fram restauranger som matchar dina behov, utifrån krav på pris, läge, antal platser och typ av julbord. Vår marginal får vi genom att erhålla provision från restaurangen. Våra medarbetare på Julbordsmäklarna hjälper även till med guidning och projektledning helt gratis fram till er julfest, då vi lägger stor vikt vid att skapa en långsiktig relation med alla våra kunder.

Vad finns det för olika julbord?

Stockholm har som huvudstad såklart ett gediget utbud av julbord, vanligtvis förknippar man det med svenska traditionella julbord men det finns även annorlunda julbord som italienskt, spanskt eller varför inte asiatiska julbord. Vill man kombinera julbordet med övernattning eller konferens finns det även en uppsjö med sådana alternativ och här kan vi med vår långa erfarenhet i branschen guida er rätt, helt kostnadsfritt. Är ni ett lite större företag så pratar man oftare i termen om julfest. Då brukar man kika på festlokaler där ni kan vara helt själva.

Om restaurangerna

Vi samarbetar med över 300 stycken av dem bästa julborden i Stockholm. För att göra det ännu lättare att jämföra har vi skrivit ut prisuppgifter på alla julbord. Är det någon restaurang som inte håller måttet efter våra kundutvärderingar som vi gör efter varje säsong, plockar vi bort den från vårt utbud kommande säsong. Ni kan när som helst tipsa oss om ni tycker att någon restaurang saknas i vårt utbud eller om ni varit med om något bra eller dåligt.

Visionen

Visionen med Julbordsmäklarna är att vara det självklara valet för alla som vill boka sitt julbord snabbt och enkelt i Sveriges största städer.