Välkommen till Julbordsmäklarna!

Hos oss bokar du snabbt och enkelt de bästa restaurangerna som serverar julbord i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen.

Vi är i dagsläget verksamma i Sveriges största städer och samarbetar med drygt 400 stycken restauranger som anses leverera de bästa julborden i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Under föregående år bokade medarbetarna på Julbordsmäklarna totalt julbord till 30 000 personer, varav ca: 800 stycken enskilda företag.

Julbordsmäklarnas affärsidé

Julbordsmäklarnas affärsidé är att kostnadsfritt förmedla restaurangers julbord på ett snabbt och överskådligt sätt till framförallt företag och offentlig sektor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Via vår hemsida kan du på ett enkelt sätt navigera dig fram genom att söka fram restauranger som matchar dina behov, utifrån krav på pris, läge, antal platser och typ av julbord. Modellen ser olika ut beroende på var i landet ni väljer att boka julbord.

Stockholm
Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. När du gör en förfrågan på vår hemsida hamnar du hos någon av våra erfarna projektledare som hjälper till med guidning och projektledning helt gratis fram till er julfest, då vi lägger stor vikt vid att skapa en långsiktig relation med alla våra kunder. Eftersom vi alltid har en prisgaranti får vi vår marginal genom att erhålla en provision från restaurangen.

Göteborg och Malmö
Även här kan du på ett enkelt sätt navigera dig fram genom att söka fram julbord i Göteborg och Malmö som matchar dina behov. När du hittar det julbord eller den lokalen till er julfest som matchar dina behov så gör du en förfrågan till restaurangen via de kontaktuppgifter som visas i restaurangboxen. Restaurangen kommer sedan besvara din förfrågan, återkomma om det finns tillgängligt samt boka in ert sällskap.

Gör du en generell förfrågan i formuläret på startsidan får du inom kort offerter från alla de julbord i Göteborg och Malmö som kan ta emot er utifrån era önskemål. För att undvika onödiga offerter från våra samarbetspartners, var så specifik som möjligt i dina behov.

Vad finns det för olika julbord?

Sveriges största städer erbjuder ett gediget utbud av julbord, vanligtvis förknippar man det med svenska traditionella julbord men det finns även annorlunda julbord som italienskt, spanskt eller varför inte asiatiska julbord. Vill man kombinera julbordet med övernattning eller konferens finns det även en uppsjö med sådana alternativ och här kan vi med vår långa erfarenhet i branschen guida er rätt. Är ni ett lite större företag så pratar man oftare i termen om julfest. Då brukar man kika på festlokaler där ni kan vara helt själva.

Om restaurangerna

Vi samarbetar med över 400 stycken av dem bästa julborden i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att göra det ännu lättare att jämföra har vi skrivit ut prisuppgifter på alla julbord. Är det någon restaurang som inte håller måttet efter våra kundutvärderingar som vi gör efter varje säsong, plockar vi bort den från vårt utbud kommande säsong. Ni kan när som helst tipsa oss om ni tycker att någon restaurang saknas i vårt utbud eller om ni varit med om något bra eller dåligt.

Visionen

Visionen med Julbordsmäklarna är att vara det självklara valet för alla som vill boka sitt julbord snabbt och enkelt i Sveriges största städer.