11 oktober, 2016

Österåker är en naturskön skärgårdskommun i den nordöstra delen av Stockholms län. Österåker erbjuder många möjligheter till en aktiv fritid sommar som vintertid, avsett väder och vind finns det alltid saker att roa sig med. Här kan man även upptäcka spännande konst, besök en smedje, en ateljé eller drömma sig tillbaka i tiden på museum. Kombinera gärna något av detta med ett julbord för att få en härlig helhetsupplevelse.

Restaurang Greenroom & Deli får man känslan av att komma in i ett växthus. Restaurangen är en del av Åkersberga växtförsäljning och du som besökare får uppleva trädgården, butiken och restaurangen som en helhet. Här serveras ett traditionellt julbord med fokus på närodlat och ekologiskt för 495 kr per person.

Är ni ute efter ett annorlunda julbord är en kryssning i vår vackra vinterskärgård med trivsamma M/S Rödlöga ett perfekt alternativ. Båten avgår från Österskär och dagsturen tar ca 2 ½ timme och kvällsturen någon timme längre. När ni kliver ombord blir ni serverade ett glas varm glögg innan ni avnjuter ett julbord med julens alla läckerheter medan musikanter uppträder ombord. Julbordet som avslutas med ett dignande dessertbord kostar 450-575 kr beroende på sittningstid. Om ni är en grupp om 30 alternativt 50 personer finns det även möjlighet att få en egen salong på båten där ni får vara för er själva under kvällen.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.