Konkret rådgivande ingenjörer i Stockholm AB hörde av sig till oss då de ville samla samtliga medarbetare med respektive under en och samma kväll i december där de tillsammans skulle ha möjlighet att i lugn och ro äta ett mysigt traditionellt julbord följt av mingel.

Deras kontor är beläget i Stockholm City vilket gjorde att de antingen ville att lokalen skulle ligga centralt alternativt att det var smidigt att ta sig dit. Med den mysiga julstämningen och möjlighet att stanna kvar för mingel i tankarna föll valet på Villa Godthem på Djurgården, här abonnerades lokalen och Konkret Stockholm var helt för sig själva under hela kvällen. För smidigast möjlig transport abonnerades även två bussar som körde de anställda direkt från kontoret till Villa Godthem på Djurgården.

Kvällen på Villa Godthem resulterade i en fantastisk julfest där majoriteten av de anställda stannade till stängning och ville inte att kvällen skulle ta slut! Detta arrangemang ledde till ett fortsatt samarbete då Konkret även har bokat årets julfest med Madeleine Forsman.