19 maj, 2015

Om ni har en större budget och verkligen vill utnyttja dagen till fullo då ni har er julfest kan det vara perfekt att kombinera julbordet med en rolig aktivitet. Hos oss finns det flera olika sorters aktiviteter att välja på så att ni ska kunna hitta något som passar just er.

Om ni är ute efter en kväll där ni får umgås med era kollegor i en trivsam miljö kan en aktivitet inom mat och dryck vara ett intressant alternativ. En av våra aktiviteter inom denna kategori som brukar vara väldigt uppskattad ölprovning på Fjäderholmarna följt av julbord.

Man kan även förena nytta med nöje och kombinera julbordet med en teambuildingaktivitet. De aktiviteter som vi erbjuder inom denna kategori är ofta lite mer fartfyllda och passar er som inte har något emot att röra lite på er. En uppskattad teambuildingaktivitet som vi erbjuder är fångarna på Kastellet följt av julbord.

Curling i Danderyd bokas ofta i samband med julbord på Östergårds. Här börjar man kvällen med någon timmes curingspelande för att sedan ta en kort promenad till restaurangen där ni får avnjuta ett svenskt traditionellt julbord medan ni skrattar och pratar om dagens aktivitet.

Förslag på lugnare aktiviteter som även det kan vara en väldigt trevlig upplevelse är häst och vagn och spökvandring innan julbordet. Detta skapar ofta en härlig stämning i gruppen och är perfekt start på kvällen.

Här kan ni läsa mer om alla olika aktiviteter som går att kombinera med julbord!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.