7 september, 2016

År 970 grundades Sigtuna som Sveriges första stad. Idag är det tusen år sedan och Sigtuna har utvecklats och blivit en mötesplats för många och har även Sveriges största flygplats. Här kan du hitta ett flertal restauranger som erbjuder julbord i en vacker omgivning med mycket historia bakom varje restaurang.

Julbord på Rosenbergs Slott är en unik kunglig upplevelse med vacker omgivning. Här serveras ett traditionellt julbord för 695-795 kr beroende på vilken sittning ni väljer. Ni hittar klassiska julrätter med ett inslag av det franska köket. Tillåter vädret serveras glöggen utomhus på borggården innan ni går in i värmen. Det finns även möjlighet att kombinera ditt julbord med övernattning eller konferens i denna härliga slottsmiljö.

1909 Sigtuna Stadshotell är Sveriges minsta femstjärniga hotell. Sigtuna Stadshotell har bevarat arvet från medeltiden med sekelskiftets arkitektur. Här serveras ett klassiskt svenskt julbord som är fyllt med hemlagade rätter för 750-850kr beroende på dag. Hotellets matsal bjuder på oslagbar utsikt över Mälaren. Kombinera ert julbord med konferens och övernattning och få en personlig upplevelse på 1909 Sigtuna Stadshotell.

Clarion Arlanda erbjuder Skandinaviens närmaste mötesplats. Clarion Arlanda är beläget mitt på Arlanda flygplats med utsikt över landningsbanorna. Här erbjuds under juletid en jultallrik, julbordsbuffé eller en trerätters julmeny för 252-672 kr beroende på vilken meny ni väljer. Ni kan även kombinera ert julbord med någon aktivitet, konferens eller övernattning innan eller efter resan från Arlanda.

Wenngarn är beläget norr om Sigtuna med 1000 år gammal historia i naturlandskap. Kvällen börjar med en varm must på slottets terrass och julsaga i slottet. Därefter serveras ett klassiskt julbord på slottet som kostar 695 kr per person.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.