13 december, 2016

Sollentuna är beläget mellan Stockholm och Arlanda. Det fördelaktiga läget gör att många vill bo och driva företag i Sollentuna. Sollentuna stad växer hela tiden vilket betyder att de erbjuder ett flertal restauranger som serverar omtyckta julbord som är väl värda ett besök.

 Bergendal får man avnjuta ett stämningsfullt och klassiskt julbord i en sagolik vacker herrgårdsmiljö. Här finner man härlig hemlagad julmat från 590 kr på kvällssittningen. Ni kan även med fördel kombinera ert julbord med en övernattning, ett perfekt sätt att njuta och koppla av.

Är ni ute efter en oförglömlig julshow är Scandic Star Sollentuna ett bra alternativ. Det traditionella julbordet kombineras med showiga covers där bandet hoppar mellan rock, schlager, pop, house och även någon gammal dansbandshit, julbord och show kostar 575 kr per person. Julbordet går även att boka utan julshow under vissa datum.

Edsbacka Wärdshus ligger intill den glittrande Edsviken i Sollentuna. Restaurangverksamheten startade redan 1626 och var igång fram till 1872 då man på grund av indraget sprittillstånd var tvungna att lägga ner. På Valborgsmässoafton 1983 öppnades restaurangverksamheten igen av stjärnkrögaren Christer Lingström. De dukar nu årligen upp ett omtalat julbord med allt från klassiska inlagda sillar till hemgjorda patéer och lutfisk för 425-695 kr beroende på sittningstid.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 25 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!

 


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.