29 oktober, 2018

Solna är en framtids stad i tillväxt unikt belägen mellan kungliga nationalstadsparken och storstadens puls. Den växande kommunen har ett utbud av ett flertal restauranger som serverar julbord i december. Solna står just nu inför många stora förändringar och utbudet av restauranger kommer bara att öka varje år. Vi har listat de bästa julborden i Solna kommun just nu.

Backstugan ligger i en vacker byggnad från 1920 i gamla filmstaden Råsunda. Restaurangen är tidigare besökt av Greta Garbo, Ingrid Bergman och andra gamla filmstjärnor. På Backstugan serveras ett klassiskt svenskt julbord som kostat mellan 565-695 kr beroende på sittningstid.

Vill du avnjuta ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö är Bockholmen ett bra alternativ. Ett annorlunda sätt att börja kvällen är med en frisk RIB tur från Nybrokajen till Bockholmen. Väl framme på Bockholmen välkomnas du med deras hemkryddade glögg innan ni får börja ta för er av maten, i menyn presenterar de en vägledning om hur man bäst avnjuter bordets alla läckerheter. Följer man Bockholmens rekommendationer blir det hela nio omgångar. Julbordet kostar 595-850 kr beroende på om du väljer en lunch- eller kvällssittning.

Fredrik Erikssons restaurang Restaurang Asplunds serverar under julen ett svenskt julbord som börjar med en härlig sill- och laxbuffé. Därefter serveras en julinspirerad varmrätt vid bordet innan kvällen rundas av med en ostar, dessertbuffé och kaffe. Julmiddag på Asplunds kostar 625 kr per person.

Ulriksdals Wärdshus är beläget vid Edsviken i närheten av Ulriksdals slott. Förutom god mat och dryck i en anrik värdshusmiljö bjuder ett besök på Ulriksdals Wärdshus på ett strålande tillfälle att upptäcka en kulturhistorisk miljö. Här kan du avnjuta ett julbord för 595-795 kr med alla traditionsenliga rätter man kan önska sig till ett välsorterat julbord.

Stallmästaregården bjuder kökschefen in till ett klassiskt julbord med mängder av hemlagade godsaker för 795 kr på kvällssittningen. Utöver de traditionella smakerna serveras dessutom många spännande vegetariska alternativ.

 Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.