17 augusti, 2018

Om ni börjar fundera på nästa julbord och känner för att testa något nytt så brukar ett asiatiskt julbord var något som verkligen uppskattas och är ett måste att prova.

Det är stor variation som serveras på ett asiatiskt julbord men exempel på mat som förekommer är läckerheter som sushi, dumplings och ostron. Alternativ till det svenska brännvinet är dryck som ofta används vid högtider i Asien, det rekommenderas även att dricka asiatisk öl till maten. En hel del restauranger i Stockholm erbjuder asiatiska julbord och nedan lyfter vi våra favoriter.

Restaurang Kasai öppnar upp sina dörrar för ett dignande asiatiskt julbord och en magisk dinnershow på utvalda dagar. Tisdagar till lördagar serveras en asiatisk julbuffé med genuina smaker från hela Asien. Onsdagar till lördagar bjuder Kasai även på en julshow med oväntade happenings under hela kvällen medan ni avnjuter en 9 rätters set menu som har influenser från det japanska köket.

Varför inte njuta av nästa julbord på Berns, Sveriges första kinesiska restaurang? Berns erbjuder det mest välkända och populära asiatiska julbordet i Stockholm. Här serveras det genuina smaker från hela Asien. Julbordet består av allt från förstklassig sushi till kryddiga köttbullar. Om ni är ett större sällskap finns det möjlighet att boka en separat salong och du har lust kan du även kombinera ditt besök med en övernattning.

Mitt på Stureplan dukar East dukar upp en legendarisk julbuffé med stort urval från de olika asiatiska köken. Här serveras modern sushi, heta soppor, ljumna sallader, dumplings,  vårrullar samt grillat. En annan fördel är att de erbjuder många vegetariska, laktosfria samt glutenfria alternativ till de som vill.

Vår topplista:
1. Berns (545 kr – 895 kr)
2. East (495 kr – 795 kr)
3. Kasai (495 kr – 850 kr) 

Här kan du läsa mer och jämföra de restauranger som serverar alternativa och annorlunda julbord och som vi samarbetar med!

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.