25 oktober, 2018

Är ni ett mindre till medelstort företag som vill ni sitta avskilt vid nästa julbord? Då är en egen chambre separée något för er!

Många restauranger i Stockholm erbjuder chambre separéer i anslutning till restaurangen, avskilda delar eller rum för de grupper som vill sitta för sig själva. Att boka en chambre separée i Stockholm passar perfekt vid företagets julbord. Nedan ser ni våra rekommendationer för de chambre separéer vi tycker ni bör kika lite extra på, beroende på vad ni är ute efter samt hur stor grupp ni är. Vi tar hänsyn till både lokal, matkvalité samt helhetsintryck.

Klubbrummet på Villa Godthem är en vacker chambre separée som är belägen på Djurgården. Klubbrummet är ett helt separat rum precis intill restaurangen som rymmer mellan upp till 40 middagsgäster. Det svenska traditionella julbord som serveras delar ni med resterande gäster. Här har de valt att dela upp rätterna i mindre delar – som massor av mini-delikatesser. Julbordet kostar mellan 495-795 kr och för att få sitta i Klubbrummet exklusivt finns en minimidebitering som varierar beroende på sittning.

La Cucina som ligger i anslutning till Trattorian är en perfekt chambre separée för sällskap mellan 25-65 personer. Lokalen som är inredd i italiensk och lantlig stil är ett helt separat rum där det finns möjlighet att avsluta kvällen med dans och DJ. Inne på La Cucina serveras ett eget italienskt julbord med inspiration hämtat från Toscana som kostar 695 kr per person. Här tillkommer det en lokalhyra utöver middagspriset.

Bockholmen Hav och Restaurang som är beläget i Stockholms innerskärgård har även ett fantastiskt orangeri precis intill vattnet, en dold pärla! I orangeriet som rymmer 20 personer har de en minimidebitering på 15 matkuvert. Med utsikt över fjärden mot Lidingö sätter ni er till bords för att avnjuta ett svenskt julbord för 850 kr samt lokalhyra.

Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna erbjuder er som är en grupp på 30-40 personer att sitta helt för er själva i Separée Röken som ligger i anslutning till restaurangen. Rökeriet dukar upp ett svenskt traditionellt julbord med influenser sitt egna rökeri som kostar mellan 525-695 kr. Båten från Nybroviken tar ungefär 30 minuter till Fjäderholmarna.

Lotus rummet är en liten privat matsal på Kasai i Stockholm. En perfekt chambre separée för de som vill njuta ostört av Kasais gastronomiska matupplevelser på ett exklusivt och intimt sätt. Här kan sällskap upp till 20 personer sitta ostört fram till 23.00. Under kvällen kommer det bjudas på en genomtänkt asiatisk 9 rätters set menu för 750 kr per person.

Scandic Hasselbacken på Djurgården har en chambre separée som kallas Skänken där det rymmer det mellan 30-45 gäster. Här får ni avnjuta ett generöst traditionellt julbord med ett bra vegetarisk och veganskt utbud. Lokalhyra tillkommer för exklusivitet och julbordet kostar 625 kr per person.

Södra verandan är Ulriksdals Wärdhus vackra punschveranda som passar sällskap upp till 30 personer. Ta chansen att avnjuta detta klassiska julbord signerat Tommy Myllymäki och Jonathan Kasche. Julbordet som bland annat består av fantastiska råvaror från deras egen köksträdgård bjuder även på mängder av vegetariska läckerheter. Ingen lokalhyra tillkommer och julbordet kostar mellan 595-795 kr.

Gondolen som är en av Sveriges mest välkända krogar erbjuder ett flertal chambre separéer. Redarsalen som är en av deras mest bokade avskilda delar är perfekt för sällskap mellan 50-80 personer. I Redarsalen sitter ni i en helt egen lokal med egen traditionell julbordbuffé som dukas upp i panoramafönster med utsikt över Stockholm för 695 kr per person.

Dessa chambre separéer ovan är endast ett urval av våra favoriter. Gå gärna in på vår hemsida för att se fler förslag på chambre separée i Stockholm


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.