24 september, 2018

Vill ni prova något nytt samt uppskattar genuin italiensk mat så finns det nu möjligheten att välja Italienskt till nästa julbord.

Det finns några restauranger i Stockholm som serverar traditionellt julbord och kompletterar med ett fåtal Italienska favoriter så vi har vi valt att lista både de fullvärdiga Italienska julborden samt även de som erbjuder lite av varje.

Buco Nero är en av de restauranger som erbjuder ett härligt italienskt julbord. Kvällen börjar vid buffén där de bjuder på fisk och skaldjur, charkuterier från Italien, klassiska pastarätter och marinerade grönsaker. Varmrätten serveras till bords som en så kallad ”family dinner”. De har bra alternativ till vegetarianer och allergiker. Något man inte får missa efter maten är deras glassbar där de serverar fantastisk italiensk glass. Julbordet på Buco Nero kostar mellan 595-745 kr beroende på dag och sittningstid.

Trattorian på Kungsholmen har fått fantastiska omdömen för sitt italienska julbord föregående år. Här med utsikt över Riddarfjärden får ni smaka på allt det bästa från Italiens skafferi. De solvarma grönsakerna och frukterna, mozzarellan, olivoljan, charkuterierna, sardellerna och mycket mer för 395 kr – 745 kr beroende på dag och sittningstid.

Haga Bottega som är beläget vid Karolinska sjukhuset i Solna serverar ett fantastiskt italienskt julbord. Börja med det kalla bordet där ni självklart hittar mängder av charkuterier, ostar, hembakt bröd, fräscha gröna sallader och mer därtill. Därefter går ni vidare till varmköket där ni inte får missa pizzetta som kommer direkt ifrån pizzaugnen. Middagen avrundas vid dessertbordet där de som lägger fokus på klassiker i miniatyr. Allt detta för endast 544 kr.

På vår hemsida hittar du fler italienska och annorlunda julbord.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie.
Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.