23 juli, 2016

Många företag vill gärna fortsätta festen efter julbordet och vad passar då bättre än att kunna stanna kvar när restaurangen förvandlas till en nattklubb. Fördelen med att slippa förflytta sig efter middagen är att risken att komma ifrån varandra minskar, på så sätt kan alla kollegor dansa tillsammans ända in på småtimmarna.

Det finns ett par restauranger  med olika inrikting som erbjuder detta under julen och vi rekommenderar de som vi tycker är väl värda ett besök.

Café Opera serverar under julen ett traditionellt julbord som håller allra högsta nivå då kocken Stefano Catenacci står för maten. Café Opera är en av Sveriges mest omtalade nattklubbar som lockar folk i alla åldrar.  julbordet kostar 795 kr per person.

Den omtalade nattklubben Golden Hits tycker inte att du ska behöva välja på en bra julshow, en finmiddag eller en bra efterfest. Här erbjuder de allt detta och gör allt för att du ska få en grym helhetsupplevelse, från ankomst till hemgång! De bjuder på en genomtänkt dinnershow och serverar maten enligt deras egna unika matkoncept FunDining innan det är dags för nattklubb. Denna helhetsupplevelse kostar 795-995 kr beroende på vilken dag samt vilken placering i lokalen ni önskar.

Ambassadeur har med sin öppna planlösning och enorma scen fantastiska möjligheter att genomföra olika typer av evenemang. Här serveras ett julbord signerat Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus. Fredrik serverar ett traditionellt julbord som innehåller ett urval av Långbros bästa rätter som är ett av Stockholms populäraste julbord för 595 kr.

Vi hoppas att ni hittar något som passar er, tveka inte att höra av er om ni har några egna tips ni tycker är värda att nämna!

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.