12 december, 2018

Julbord med fokus på skaldjur blir bara mer och mer populärt. Men känner du fortfarande att du vill hålla kvar vid det traditionella julbordet men samtidigt kombinera det med skaldjur? Då kan vi lista möjligheterna för dig här nedan.

Det finns en del alternativ om man vill ta del av skaldjuren. Du kan antingen kombinera det med det svenska traditionella, men det finns även möjlighet att kombinera det med italienskt som fokuserar mycket på skaldjur på deras julbord.

Vill du kika hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julbord i Stockholm.

Restaurang Grodan serverar även i år sin traditionsenliga skaljul. Här bjuds det på ett maritimt julbord i Grodans mysiga vinbar där det dukas fram en hel uppsjö av havets läckerheter i form av ostron, humrar, havskräftor, rökta räkor, sillar, lax i alla dess former och mycket mer. Kvällen rundas av vid det läckra dessertbordet. Julbordet kostar 1095 kr per person.

Restaurang J erbjuder ett traditionellt julbord med influenser från havet. Julbordet avnjuter ni passande nog till en hänförande utsikt över den vackra fjärden, en mer havsnära måltidsupplevelse kan du knappast få såhär nära city. Vill ni smaka på ännu mer godsaker från havet finns det möjlighet att beställa till både skaldjursplateau, löjromstallrik och 1⁄2 Hummer. Julbordet på Restaurang J kostar mellan 595-695 kr utan tillval.

Ett annat alternativ du kan välja på är den italienska restaurangen Buco Nero. Här erbjuder de ett stort utbud av mat och det erbjuder skaldjur, charkuterier, marinerade grönsaker samt klassiska pastarätter och efteråt väntar äkta italiensk glass. Om du är vegetarian, vegan eller allergisk mot någonting så är dem förberedda på detta. På Buco Nero är de väldigt anpassningsbara och har något för alla helt enkelt! Här varierar priset beroende på vilken tid du önskar att ha din sittning, priserna ligger mellan 595-695 kr.

Om ni kan tänka er att åka ut en bit från Stockholm erbjuder även Smådalarö Gård ett härligt skärgårdsbord med fisk och skaldjur, passande när man befinner sig i underbar skärgårdsmiljö. Här får du chansen att smaka på havets läckerheter så som skaldjur på platå som ni får serverat till bords följt av en tur till sill, lax- och strömmingsbuffén där det moderna möter det traditionella. Allt detta får du till priset av 995 kr per person. Däremot kan du då betala endast 1000 kr extra för övernattning samt frukost.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.