28 september, 2018

Många hotell runt om i Stockholm väljer att servera julbord i december. Dels för att de boende ska få möjlighet att boka det men även så personer som inte bor på hotellet ska få chansen att avnjuta det. I många fall kan julbordet vara relativt prisvärt då de i många fal räknar med att man kombinerar julbordet med övernattning. Nedan ger vi våra rekommendationer för både prisvärda och riktigt bra julbord på Stockholms hotell.

Restaurang Lykke är en helt nyrenoverad restaurang i Nordic Light Hotel, unikt designhotell i Stockholm city. Här serverar de under julen ett traditionellt julbord med kärlek till fisk och skaldjur. Detta exklusiva julbord kostar 650-790 kr beroende på dag.

Hotel C satsar i år på en unik och annorlunda matupplevelse där all julmat serveras på fat till bordet. Totalt är det fyra serveringar under kvällen som avslutas med en buffé av ostar och desserter skapade på kökschefens vis. Extra uppskattat är detta om man börjar kvällen en drink i ICEBAR, världens första permanenta bar gjord av is som håller -5C året om.

The Strand dukar upp årets klassiska julbord i en vacker och elegant miljö precis vid Nybrokajen. För er som söker en charmig och elegant julfest i hjärtat av Stockholm är detta ett perfekt alternativ.

Waterfront bjuder in till ett julbord fyllt med klassiska rätter och ett helt magiskt dessertbord. Lokalerna på Waterfront är oerhört flexibla vilket gör att de kan boka julbord för små sällskap eller större grupper upp till 1 000 personer.

Grand Hotel Grand Hotel erbjuder både klassiskt julbord på verandan och julshow i Vinterträdgården. Oavsett vilket alternativ du väljer så får ni avnjuta deras fantastiska julbord som är fyllt med julens klassiker. Helt klart en julfavorit hos många Stockholmare! Väljer ni julshow i Vinterträdgården så kombineras julbordet med underhållning av aktuella Linnea Henriksson.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie.
Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.