17 augusti, 2016

Om man inte känner för att åka in till stan för att äta julbord finns det även många restauranger som erbjuder fantastiska julbord utanför stan. Här har vi valt att lista de bästa julborden för de som bor söder om Stockholm.

Fredrik Erikssons restaurang, Långbro Värdshus ligger vackert inbäddat i Långbro parkområde i Älvsjö. Här möts du av ett julpyntat och stämningsfullt värdshus. Allt på julbordet är tillagat från grunden och serveras i små formar och på små uppläggningsfat som hela tiden byts ut för att hålla bordet piggt och fräscht. Långbro värdshus är extra stolta över att de har så pass mycket egenproducerade produkter som är gjorda med kärlek.

Sundby Gård i Huddinge har lång erfarenhet av julens traditioner och erbjuder alla de läckerheter som frestar oss på det traditionella svenska julbordet. Julbordet dukar de upp i sina moderna och vackra lokaler med vacker utsikt över sjön Orlången. Om man har tur kan man även få chansen att höra när personalen tar ton för att skapa en så bra julstämning som möjligt. Julbordspriserna varierar från 395 kr per person och uppåt beroende på dag och sittningstid.

Smådalarö Gård dukar upp ett härligt julbord med fokus på skaldjur, passande när man befinner sig i underbar skärgårdsmiljö. Även fast de satsar på alla sorters läckerheter från havet så betyder inte det att du går miste om de klassiska tillhörigheterna, dessa finns också att tillgå. De lovar dig en stämningsfull kväll med bländande vy över havet. Allt detta får du till priset av 995 kr per person, men då kan du betala 1000 kr extra och få övernattning samt frukost.

Häringe Slott som under julen förvandlas till ett idylliskt vinterslott serverar självklart ett traditionellt julbord med härliga svenska klassiker. Slottsalarna pyntas med mängder av julpynt, granris och den läckra maten för att få till den absolut bästa julstämningen. Julbordet på Häringe slott kostar 595-795 kr beroende på dag, på lördagar är det endast möjligt att köpa ett weekendpaket som inkluderar både övernattning och julbord för 1495 kr.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 25 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.