24 juli, 2016

Runt juletider är man ofta väldigt stressad, det kanske inte finns tid för att stå och laga mat eller gå ut och äta ditt julbord alternativt att budgeten inte håller för det. Det kan då vara en bra ide att beställa catering direkt till företaget. Om man ska beställa catering gäller det att välja rätt så att man verkligen får kvalité på maten samt att det fungerar felfritt. Därför har vi valt att tipsa er om de bästa restaurangerna och cateringföretagen som erbjuder catering av julbord i Stockholm.

Något man ska tänka på då man bokar catering är att det oftast tillkommer en fraktavgift och denna brukar vara olika beroende på var leveransen ska ske.

Elwing & Co. levererar all mat som behövs för att ditt julbord ska bli komplett, de levererar även dryck om så önskas. Det är ett familjeföretag som brinner för bra matlagning och de använder ekologiska råvaror så mycket de kan. Här får du välja på det stora eller det lilla julbordspaketet beroende på hur mycket valmöjligheter du vill ha på din buffé. Det finns även flera alternativ på efterrätter som du kan välja till och njuta av efter maten. Här kostar det stora julbordet 392 kr per person.

Catering Annorlunda kan man beställa julbord som både privatperson samt företag. För Annorlunda är kvalitén på råvarorna mycket viktigt och de lagar all mat med kärlek och omsorg. Maten är noggrant upplagd och garnerad på porslinsfat samt i porslinsskålar vilket bidrar till ett fint helhetsintryck. Vid beställningar för över 50 personer kommer personalen även att duka upp buffén åt er vilket underlättar mycket om man är många. Företaget kan även bidra med personal, porslin mm. om detta skulle behövas. Deras klassiska julbord kostar 386 kr per person men man kan sedan göra tillägg om man känner för det. De erbjuder även en närproducerad, en grön buffé samt en skaldjursbuffé så det finns något för alla.

Carotte catering erbjuder både catering samt att man kan sitta till bords och njuta av maten på plats i deras butik på Tegeluddsvägen. De bjuder på hemlagade delikatesser med julens alla smaker i flera olika varianter och priser. Carotte satsar mycket på att hitta rätt leverantörer som delar deras krav på kvalitet och produktionsvillkor vilket betyder att de kan hålla god standard på maten de serverar. Deras olika julmenyer ligger mellan 218-442 kr per person beroende på hur mycket valmöjligheter ni vill ha.

Materiet är ett familjedrivet cateringbolag med lång erfarenhet av events. De levererar julbordscatering i hela storstockholm, både till privatpersoner och företag. Här erbjuds flera olika storlekar på julbord, allt ifrån en jultallrik till det stora julbordet till priser mellan 218-442 kr per person. Leveranskostnad tillkommer och varierar beroende på plats. Utöver cateringverksamheten erbjuder de även en festvåning som heter Materiet Market på Södermalm.

Westers catering har ett eget cateringskök med egna kockar som lagar er mat till julbordet. Menyerna varierar i pris mellan 295-560 kr beroende på hur stora valmöjligheter ni vill ha. Westers är ett av de största cateringföretagen i Stockholm och har många års erfarenhet.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Stockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.