28 augusti, 2018

I vissa fall passar ett julbord mycket bättre vid lunchtid än på kvällen för företag.

Om man är ute efter en härlig upplevelse med god mat och mysig stämning så kan man se nedan vilka restauranger som vi tycker är väl värda ett besök. Vi tar hänsyn till både matkvalité, pris samt helhetsintryck och du kommer att kunna läsa om bra julluncher som vi rekommenderar i olika prisklasser!

Vill du kika hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julbord i Stockholm

Vaxholms Kastell får ni chansen att avnjuta en hemlagad jullunch med lokalproducerad julmat och råvaror av högsta kvalitet. Här kan ni även inleda dagen med någon av kastellets roliga lagaktiviteter där ni får upp både flåset och vinnarglöden. Ett roligt och uppskattat sätt att få upp aptiten innan ni slår er ner och njuter av all den goda maten.

Gondolen som ägs av Erik Lallerstedt erbjuder en traditionell jullunch med en fantastisk utsikt över Stockholms vatten. Gondolen erbjuder flera olika lokaler där ni kan få sitta mer avskilt på lunchen om ni är från 30 personer och uppåt.

Med en svårslagen utsikt över Skeppsholmen, Gröna Lund och Djurgården erbjuder Mr French en fantastisk jullunch under december månad. Här dukar de upp ett hemlagat traditionellt julbord innehållandes julens alla smaker där du hittar sillar, köttbullar, färska räkor och fisk, korvar, grillat kött och mycket mer! Efter en generös julbordsbuffé bjuds det på i ett helt rum fyllt med söta godsaker.

Anrika Djurgårdsbrunn dukar under julen upp en traditionell jullunch som ni kan avnjuta tillsammans med den magiska utsikten över djurgårdskanalen. Här presenterar dem även deras egna rekommendationer och tips om hur du avnjuter deras julbord för att få ut den bästa smakupplevelsen.

Tyrol som är en av Stockholms mest anrika restauranger erbjuder något som kallas ”Tyrols vilda julbord”. Här serverar de, som man hör på namnet, vilda läckerheter kombinerat med klassisk julmat. Buffébordet sträcker sig hela 35 meter så det finns massor att välja på.

East serveras under jul en fantastisk asiatisk julbuffé mitt på Östermalm i Stockholm. East bjuder på en härlig rundresa i de olika asiatiska köken där du får smaka på spännande rätter som stir-fries, dim sum och modern sushi. East har även många vegetariska, glutenfri och laktosfria alternativ.

Restaurang Kasai kommer under julen att servera ett dignande asiatiskt julbord med genuina smaker från hela Asien. Restaurangen är centralt belägen på Östermalm i Stockholm.

Vill ni prova det italienska köket juletid är Trattorian ett utmärkt alternativ. Under lunchen får ni smaka på det bästa från det italienska matskafferiet. Trattorian är beläget på Norrmälarstrand med utsikt över Riddarfjärden.

Villa Godthem på Djurgården gör allt för att ge dig och dina vänner en riktigt genuin, personlig oförglömlig upplevelse. Under jullunchen serveras ett brett utbud av hemlagad mat i små aptitliga portioner, som massor av mini-delikatesser. En sak man inte ska missa på Villa Godthems hemlagade julbord är deras berömda inläggningar av sill och strömming som får en extra twist.

På Långbro Värdshus i Älvsjö hittar allt du behöver och lite till. Egengjorda sillar i många olika varianter samt svampomelett är bara några få av delikatesserna som dukas upp. Julstämningen kommer automatiskt när du besöker Långbro Värdshus och den natursköna miljön runt omkring.

Ulriksdals Wärdshus är vackert beläget vid Edsviken i närheten av Ulriksdals slott. Värdshuset har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet och de har dukat upp julbord sedan 1800-talet. Julbordet som serveras är klassiskt med stor variation på både sill och vilt.

Julluncher under 495 kr:

Vaxholms Kastell: 395 kr – 495 kr
Mr French: 445 kr
Trattorian: 395 kr – 495 kr

Julluncher från 495 kr och uppåt:

Kasai: 495 kr
Djurgårdsbrunn: 595 kr – 695 kr
Villa Godthem: 445 kr – 745 kr
Långbro Wärdshus: 550 kr – 685 kr
East: 495 kr – 695 kr
Tyrol: 595 kr – 695 kr
Ulriksdals wärdshus: 595 kr – 795 kr
Gondolen: 725 kr

Utöver dessa förslag kan du även hitta många bra julluncher på de restauranger vi rekommenderar i denna artikel, Stockholms bästa julbord alla kategorier.

Läs gärna mer om samtliga restauranger i vårt utbud som serverar jullunch i Stockholm.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.