18 september, 2018

Är ni ute efter något mer än ett traditionellt julbord i år?
Att gå på julshow är ett mer fartfyllt sätt att uppleva julbordet med dess läckerheter och delikatesser. Men hur ska ni kunna välja rätt i denna djungel? Vad som passar just er beror helt på vad ni är ute efter. Vi har samlat alla arrangörer med julshow som vi tycker är värda ett besök för att hjälpa er i sökandet efter den julshow i Stockholm som passar er bäst!

Vill ni se hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julbord i Stockholm.

Grand Hotel står Linnea Henriksson för underhållningen som kombineras med Grands magnifika julbord. I deras fantastiska vinterträdgård kommer Linnea bjuda på en sprakade julshow där hon tillsammans med några utvalda gästartister kommer skapa en fartfylld och intim kväll. Gästartister som kommer dyka upp är bland annat Titiyo och Ebbot. Julbord och show på Grand kostar 1395 kr.

Restaurang Kasai är en japansk dinnerclub som bjuder på en japansk influerad julshow med oväntade happenings under hela kvällen. Showen kombineras med en genomtänkt 9 rätters set menu med unika japanska rätter som serveras till bords. Festatmosfären kommer vara påtaglig redan från början av kvällen och kommer progressivt att trappas upp under kvällen. Dinnershow på Kasai kostar 945 kr.

Wallmans lovar att de ska göra allt för att ni som besökare ska få uppleva en speciell julkänsla. Här avnjuter du deras lyxiga flerrätters meny med jultouch samtidigt som du får ta del av deras gnistrande julshow. Det är något särskilt med julen på Wallmans! Hela kalaset kostar mellan 595-1295 kr beroende på placering och datum.

Hamburger Börs bjuder på Ola Salo med showen ”It takes a fool to remain sane”. Du bjuds på en Ola Salo upphöjt till 1000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Hamburger Börs serverar en juldoftande lyxig meny innan Ola intar scenen! Priset ligger på 695-1796 kr beroende på sittning och veckodag.

Julen på Golden Hits är galen, här ska det vara extra allt och under kvällen bjuds det på show och 3-rätters julmiddag. Helst ska det blinka och glimma i alla vrår, vara mat i överflöd och en hög feststämning där dansen slutar alldeles för sent. På Golden får du aldrig en tråkig stund! Här kan välja två olika shower, House of Fun eller House of Rock. På Golden kostar biljetterna mellan 595-995 kr beroende på placering och dag.

Stockholms Stadion har du chansen att boka in en helkväll som börjar vid det viltinspirerande julbordet medan artisterna Erik Segerstedt, Lisa Stadell och Håkan Berg underhåller. Efter middagen öppnar nattklubben där festen fortsätter! En helkväll på Stockholms Stadion kostar 1195 kr och då ingår julbord, dryck, show och nattklubb.

Läs gärna mer om alla julshower vi erbjuder!

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.