14 november, 2018

Var med på en resa till Spanien för en kväll genom att välja ett spanskt julbord i år! Vill du ha ett julbord med utsökt mat och hög stämning är detta ett bra alternativ till det svenska traditionella. Det spanska köket erbjuder många klassiker som är typiska för högtiden såsom tapas, skaldjur, lamm, paella mm.

Det är en del restauranger i Stockholm som serverar härliga spanska julbord på lite olika vis så det finns flera valmöjligheter. Här har vi valt att lista några som vi rekommenderar.

Vill du kika hela vårt utbud direkt? Gå vidare till vår sökfiltrering där du kan söka runt bland alla julbord i Stockholm.

Sthlm Tapas dukar inte upp en julbordsbuffé utan här blir ni serverade 6 olika tapasrätter som ni delar i sällskapet. Tapasrätterna som serveras har inspiration från hela värden. På Sthlm Tapas står maten, råvarorna och gästerna i fokus.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.