14 november, 2018

Var med på en resa till Spanien för en kväll genom att välja ett spanskt julbord i år! Vill du ha ett julbord med utsökt mat och hög stämning är detta ett bra alternativ till det svenska traditionella. Det spanska köket erbjuder många klassiker som är typiska för högtiden såsom tapas, skaldjur, lamm, paella mm.

Det är flera restauranger i Stockholm som serverar härliga spanska julbord på lite olika vis så det finns flera valmöjligheter. Här har vi valt att lista några som vi rekommenderar.

Andalucia erbjuder dem dig en medryckande kväll, levande spansk musik och hög stämning där du blir en del av showen. Här serveras en meny utöver det vanliga som startar med en värmande soppa och fortsätter sedan med en sittande buffé som serveras vid ert bord. Ett 20-tal olika maza-tapas rätter avlöser varandra under kvällen som självklart rundas av med en god dessert. Veganska samt glutenfria alternativ finns att tillgå. Detta spanska julbord kostar 595 kr.

Sthlm Tapas dukar inte upp en julbordsbuffé utan här blir ni serverade 6 olika tapasrätter som ni delar i sällskapet. Tapasrätterna som serveras har inspiration från hela värden. På Sthlm Tapas står maten, råvarorna och gästerna i fokus.

Hos First Taverna bjuds det bland annat på fisk från Portugals kust, grönsaker från de franska slätterna, kryddan och hettan från den spanska landsbygden samt smaken och kärleken från det italienska köket! Detta medelhavsbrasseri som är beläget i centrala Stockholm serverar som sagt ett julbord som präglas av medelhavsfavoriter för 495 kr per person.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.