4 november, 2016

Många känner att de vill ta vara på de gamla samt historia när man ska äta sitt årliga julbord. Vi tänkte därför nämna de anrika restauranger i Stockholm där man direkt kan få en känsla av historia.

Gamla Riksarkivet är en av Stockholms mest anrika och spektakulära eventlokal. Denna vackra intuitionsbyggnad från 1800-talet är unik och sticker verkligen ut. Denna restaurang hittar du på Skeppsholmen i en miljö som andas historia. Här dukar de upp ett genomtänkt julbord signerat av Sveriges mest folkkära kockar, Christian Hellberg och Niklas Ekstedt. Julbordet är fyllt med hemlagade delikatesser, klassiker samt kockarnas egna personliga favoriter från sina hemtrakter. Detta är ett julbord utöver det vanliga och du kommer inte gå härifrån besviken!

Tyrol är en av Stockholms mest anrika restauranger och dem erbjuder något som kallas ”Tyrols vilda julbord”. Detta är ett av Sveriges största julbord och är fullt med delikatesser. Här serverar de, som man hör på namnet, vilda läckerheter kombinerat med klassisk julmat. Buffébordet sträcker sig till 35 meter så det är få som går härifrån hungriga. På Tyrol hittar du ett julbord utöver det vanliga! Detta julbord kostar 495-695 kr beroende på när du vill ha din sittning.

Strömma erbjuder julbordskryssningar där du kan njuta av god julmat på klassiska juldekorerade fartyg medan den vackra skärgården passerar utanför fönstret. Strömma har lång erfarenhet av julbord och fartygen är som gjorda för julfirande och är perfekt om man verkligen vill uppleva en vacker sekelskiftsbåt. Varje båt har en egen inriktning och kock men du kommer få njuta av julens traditionella smaker i historisk miljö oavsett vilken båt du väljer. Kryssningen kostar under kvällstid 745 kr per person. Här finns det även möjlighet att hyra ett helt fartyg om man är en stor grupp, M/S Angantyr är en av de charterbåtar som du kan hyra.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.