23 november, 2016

Sundbyberg är beläget norr om Stockholm och präglas av en småstadskaraktär med många spännande möjligheter. Längs smågatorna i centrala Sundbyberg finns spännande mötesplatser och ett stort utbud av restauranger och unika affärer. Under vintertid erbjuder ett par av dessa restauranger svenska traditionella julbord.

Gröna stugan är en mysigt belägen restaurang vid fina Lötsjö strand. Glöggen serveras utomhus från en gryta på en sprakande eldstad. Så fort man kliver in i stugan känner man dofterna från det traditionella julbordet i gammeldags tradition. Här finner ni utvalda rätter från julens stora utbud samt ett välfyllt dessertbord för 425 kr per person.

Rissne Gård som byggdes 1648 var på 1800-talet tyvärr så förfallet att det fanns planer på att riva men istället tog man beslutet att rusta upp det gamla stenhuset. Idag är det restaurangverksamhet och konferenslokal. Under juletider dukar de upp deras klassiska julbord för 645-745 kr beroende på vilken sittning ni väljer med massor av hemlagade godsaker som olika sorters sill, lax, Janssons, köttbullar och revbensspjäll. Avsluta sedan med det uppskattade dessertbordet.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i Storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.