8 november, 2016

I Täby är det nära till natur och sjö som ger ett brett utbud av upplevelser. Upptäck en omväxlande miljö med både skogar och öppna ängsmarker. Ni kan under sommartid ta ett dopp i någon av de fina sjöarna och under vintertid åka skidskor eller skidor på någon av sjöarna. I Täby finns ett utbud av restauranger som erbjuder julbord, de flesta i slott- eller herrgårdsmiljö.

Näsby slott är beläget precis intill Näsbyviken som ger slottet en magisk känsla. När ni besöker Näsby slott får man känslan av att åka 100 år tillbaka i tiden, men med alla moderna bekvämligheter som vi förväntar oss idag. Här erbjuds under julen klassiska rätter i tre serveringar för 695 kr med allt från sill till kallskuret för att sedan gå över till varmrätt i form av en kalkonrulle. Ni avslutar sedan kvällen med en dessertbuffé som innehåller julinspirerade sötsaker.

Såstaholm finner ni ett julbord i herrgårdsmiljö med natursköna omgivningar intill Vallentunasjön i Täby. Här kan ni äta julbord för 595-695 kr där ni hittar klassiska julrätter kombinerat med helt nya smaker som t.ex. egengjord lammkorv och tryffelanka. Under kvällstid onsdag till lördag höjer de stämningen med en trubadur och musikunderhållning i baren.

Nygårds Värdshus har lång erfarenhet av julbord och dukar årligen upp det klassiska hemlagade julbordet i slutet av november för 475-625 kr beroende på vilken sittning ni väljer. Buffén dukas upp i ett stort uppvärmt och julpyntat tält på baksidan vilket bidrar till en härlig julkänsla. Här hittar ni bland annat deras heminlagda sill, deras egen rökta fisk samt egenrullade köttbullar.

Scandic Hotel Täby serverar ett traditionellt julbord för 545 kr per person. På julbordet hittar du alla rätter du förväntar dig på julbordet som exempelvis julskinka, Janssons frestelse och olika sillar. Kvällen avslutas självklar med ett dignande dessertbord.

Julbordsmäklarna samarbetar med de mest välrenommerade restaurangerna i storstockholm som serverar julbord och bokade under föregående år julbord till 28 000 personer. Våra kundutvärderingar tillsammans med andra recensioner på internet ligger till grund för slutsatserna i denna bloggserie. Dela gärna med dig vad du tycker!


Vill du få tips och hjälp med att boka årets julbord, kontakta oss nu!

Julbordsmäklarna är Stockholms största förmedlare av julbord. Hos oss bokar du snabbt och enkelt Stockholms bästa restauranger till årets julfest eller julbord. Vi erbjuder alltid samma pris som hos restaurangen!

Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 tim.